RED DE APPEL

Home Nieuws RED DE APPEL

Nederlandse fruittelers luiden de noodklok.

Vandaag vieren we “Internationale Eet een Appel Dag,” een uitgelezen kans om samen te komen en te spreken over een uiterst belangrijke campagne die ons nauw aan het hart ligt.

De naam van deze campagne is “RED DE APPEL,” en deze gaat verder dan de dreiging van de appelbloesemkever; het draait om het beschermen van onze geliefde Nederlandse appeloogsten 🍏🍎 en het smeden van een beleid dat de toekomst van onze fruitteelt veiligstelt.

De appelbloesemkever brengt niet alleen onze appeloogsten in gevaar, maar vormt tevens een ernstige bedreiging voor de langetermijntoekomst van de fruitteelt in Nederland. Dit dringt aan op een herziening van overheidsbeleid ter ondersteuning van deze sector.

We nodigen je graag uit om de petitie van de “RED DE APPEL” campagne te ondertekenen. Jouw handtekening heeft de potentie om een aanzienlijke stap te zijn in het beschermen van onze Nederlandse appels en het vormgeven van beleid ter ondersteuning van onze fruitteelt. 🌳🌟

Klik hier om de petitie te ondertekenen.

Door te ondertekenen, zet je je in voor:

🌱 Beleid dat de biologische en geïntegreerde teelt bevordert.

🌍 Een gelijke speelveld voor Nederlandse fruittelers binnen Europa.

🍎 De instandhouding van onze Nederlandse appeloogsten en onze rijke fruittraditie.

Jouw steun maakt een wereld van verschil!

Hartelijk dank voor je aandacht en mogelijke bijdrage aan deze cruciale zaak. Laten we samenwerken om onze Nederlandse appels te redden en een smakelijke, gezonde toekomst te waarborgen.

Bezoek ook

adoptieboomgaard 07 september - 31 oktober

Adoptiepluk 2024

Appels van je eigen boom plukken? adopteer nu een boom en kom in september / oktober oogsten.

Lees ook

20 juni

RED DE APPEL – UPDATE

...