Vier feest

Vier feest op het landgoed!

Ons landgoed is een heerlijke plek om met vrienden en familie iets te vieren en te delen. We hebben een aantal mooie locaties en 32 hectare grond beschikbaar. Daardoor kunnen we aan elk feest vorm geven.

Als het weer het een beetje toelaat en je het leuk vindt, verzorgen we het programma zo veel mogelijk buiten. Bij het Boshuis met veranda midden in de perenboomgaard zijn diverse terrassen en loungebanken rond een vuurschaal. Het Lokaal met houtkachel bij de winkel heeft als buiten de Kersenboomgaard en het terras van de winkel. De Tent heeft een ruim terras en ligt op een groot grasveld met speeltuin. Op deze locaties kunnen wij zowel een lunch, borrel, high tea, diner, barbecue of feest verzorgen. Ons ervaren team zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

feest
band

Wil je nog iets doen op het landgoed dan kan dat wellicht in samenwerking met de ateliers en winkels op het landgoed. Denk aan boomgaardgolfen, bonbons maken, schilderen op zijde of kaarsen maken. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Voor een sportieve activiteit, een workshop of muzikale omlijsting hebben we diverse contacten. Schroom niet jouw wensen te vertellen. Er is veel mogelijk.