Vier feest op het landgoed!

Ons landgoed is een heerlijke plek om met vrienden en familie iets te vieren en te delen. We hebben een aantal mooi locaties en 32 hectare grond beschikbaar. Daardoor kunnen we aan elk feest vorm geven.

Als het weer het een beetje toelaat en je het leuk vindt, verzorgen we het programma zo veel mogelijk buiten. Bij het Boshuis met veranda midden in de perenboomgaard zijn diverse terrassen en loungebanken rond een vuurschaal. Het Lokaal met houtkachel bij de winkel heeft als buiten de Kersenboomgaard en het terras van de winkel. De Tent heeft een ruim terras en ligt op een groot grasveld met speeltuin. Op deze locaties kunnen wij zowel een lunch, borrel, high tea, diner, barbecue of feest verzorgen. Ons ervaren team zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Wil je nog iets doen op het landgoed dan kan dat wellicht in samenwerking met de ateliers en winkels op het landgoed. Denk aan boomgaardgolfen, bonbons maken, schilderen op zijde of kaarsen maken.

Voor een sportieve activiteit of andere workshop hebben we diverse contacten. Schroom niet jouw wensen te vertellen. Er is veel mogelijk.

contact opnemen

The Perfect Getaway

Ter promotie van het nieuwe Palm bier mochten een aantal bekende Nederlanders hun perfect getaway organiseren. Miljuschka Witzenhausen koos hiervoor ons Landgoed uit! Bekijk hier onder de film en doe inspiratie op voor jouw ideale feest.

Diner

Diners in de boomgaard. Dat kan op de Olmenhorst. In combinatie met het huren van een van onze locaties bieden wij de onderstaande mogelijkheden:

  • Aan een lange tafel dineren in de boomgaard terwijl een chef heerlijke gerechten maakt in een robuuste buitenkeuken.
  • Een landelijk buffet in onze Tent terwijl de kinderen heerlijk in de speeltuin spelen. Voor de kinderen bakt de chef lekkere boerenfrietjes.
  • Gezellig borrelen en kleine mooie gerechtjes geserveerd krijgen.
  • Een uitgeserveerd diner, een barbecue of een walking dinner.

Wij leveren graag maatwerk. In een persoonlijk gesprek nemen wij de mogelijkheden door, waarbij wij uiteraard suggesties kunnen geven door onze opgebouwde ervaring.

Valentijn diner

Nieuws uit de boomgaard
We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt op het Landgoed.

Search