Vergaderingen, evenementen en trainingen midden in de natuur

Ideaal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden

  • Vlak bij de A4 en A44
  • Eigen parkeerterrein

Vergaderen te midden van 60.000 fruitbomen?

Dat kan. Gewoon bij ons in de Haarlemmermeer. Zoek je rust en ruimte voor een zakelijke bijeenkomst in een natuurlijk gebied? Dan hoef je echt niet perse de randstad te verlaten. Landgoed de Olmenhorst is centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. Een plek om te genieten van de stilte en je te laten inspireren door de natuur.

Diverse locaties

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie op een authentieke plek? Of een locatie met voldoende ruimte voor een activiteit, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Het landgoed beschikt over diverse locaties voor diverse evenementen zoals kleine of grote vergaderingen, bedrijfsbijeenkomsten, presentaties en meer.

Bekijk onze locaties
Olmenhorst locaties vanuit de lucht
Valentijn diner

Diner

Diners in de boomgaard. Dat kan op de Olmenhorst. In combinatie met het huren van een van onze locaties bieden wij de onderstaande mogelijkheden:

  • Aan een lange tafel dineren in de boomgaard terwijl een chef heerlijke gerechten maakt in een robuuste buitenkeuken.
  • Een landelijk buffet in onze Tent terwijl de kinderen heerlijk in de speeltuin spelen. Voor de kinderen bakt de chef lekkere boerenfrietjes.
  • Gezellig borrelen en kleine mooie gerechtjes geserveerd krijgen.
  • Een uitgeserveerd diner, een barbecue of een walking dinner.

Wij leveren graag maatwerk. In een persoonlijk gesprek nemen wij de mogelijkheden door, waarbij wij uiteraard suggesties kunnen geven door onze opgebouwde ervaring.

Meer informatie?
Het uitje is prima verlopen en goed ontvangen door de aanwezigen! “Mooie locatie, heerlijk eten, vriendelijk personeel” zijn woorden die ik meerdere keren voorbij heb horen komen.

Linda van Valkenhoef, backbone manager BeRound

Search