Andere bedrijven op het landgoed

Deel van de Olmenhorst familie

Op De Olmenhorst is altijd iets te zien en te beleven. Behalve de eigen Fruitloods zijn op het landgoed diverse winkels, ateliers en bedrijven gevestigd. Hieronder staan de vaste huurders vermeld. Met een aantal van de ateliers zijn leuke arrangementen voor feesten en partijen op het landgoed bedacht. Zo draagt iedere huurder bij aan de sfeer van het landgoed en maakt deel uit van de Olmenhorst familie, onze gezamenlijke trots.

Informeer naar de mogelijkheden.

Faro architecten

Faro Architecten / Research zit sinds 1997 in de voormalige aardappelschuur op de Olmenhorst. Het bureau is groot in woningbouw en onderzoek, en richt zich ook op scholen, zorgvoorzieningen en al sinds jaren diverse vormen van duurzaam bouwen. Uiteraard inspireren zij hiermee ook de Olmenhorst familie.

Inpromar, VinBeau en Strong-Art

Sinds begin 2016 zit in het oudste deel van de Zwarte Schuur het communicatiebureau Inpromar. ‘Het bureau maakte heel bewust de overstap van een typisch industriegebied naar onze inspirerende omgeving. Inpromar richt zich voornamelijk op bedrijven en organisaties die duurzaam actief zijn in de segmenten voeding, gezondheid en technologie. Maar natuurlijk prikkelen zij met hun expertise ook de Olmenhorst familie

Hier zijn ook gevestigd  VinBeau en Strong-Art de uit liefhebberij geboren dochterbedrijven.

Historisch Bureau De Clercq

Dit bureau van Daan de Clercq, eveneens gevestigd in de Zwarte Schuur, is gespecialiseerd in familiegeschiedenis. Naast losse opdrachten zijn de belangrijkste werkzaamheden het onderzoek voor en de redactie van twee gerenommeerde genealogische naslagwerken: Nederland’s Patriciaat en Nederland’s Adelsboek, ook wel bekend als de ‘blauwe en rode boekjes’ (zie blauweboekje.nl en adelsboek.nl). Meer weten? Bel: 0252-347238 / 06-82169013

gotts

GÖTT’S

Wij helpen je met diverse trainingen en workshops de beste leidinggevende te worden die een bedrijf zich kan wensen én om alles uit jouw team te halen.Wij richten ons daarbij op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en inhoudelijke teambuilding waar reflectie en fun samen komen.

TeamForge

Op unieke, onconventionele en uitdagende wijze biedt TeamForge organisaties en teams ongeëvenaarde oplossingen om een cultuur van High Performance te creëren. We bieden leiderschapstrainingen, teamtrainingen, workshops en experiences.

Wij zijn gevestigd in de Zwarte Schuur waar de koffie klaar staat om te sparren over jouw leiderschaps- of teamvraagstuk.

Kaarsenmakerij Willemijn

Willemijn biedt, behalve een winkel vol prachtige kaarsen en bijpassende artikelen, diverse workshops voor kinderen én volwassenen. Je eigen kaars maken is uiteraard een van de mogelijkheden, maar wat te denken van een wassen afdruk van je eigen hand?
Zo geeft zij kleur en vorm ook aan de Olmenhorst familie.

Linea Verde

Dit atelier verzorgt zeven dagen per week creatieve workshops voor verschillende gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Ook kunt u bij Linea Verde terecht voor een workshop uit de speciale workshopagenda. Enkele voorbeelden: groendecoraties, taarten decoreren en sieraden maken.

Zijdeatelier Le Bonthi

Al meer dan dan 35 jaar schildert en werkt Leoni Bonnet-Thissen op en met zijde, in een veelvoud van technieken. Ook geeft zij verschillende workshops.

Pomme Chatelaine  

Pomme Chatelaine is een landelijke winkel op de Olmenhorst gevestigd aan het terras tegenover de Fruitloods.

In deze sfeervolle winkel vindt u een gevarieerd aanbod van cadeaus, servies, kleding, delicatessen en streekproducten. Ook voor de kleintjes zijn er leuke, kleine gifts.

Specialiteit is het maken kerstpakketten en cadeau pakketten met duurzame kwaliteitsproducten, deels biologisch.

Interesse? Mail of bel met Rosemarie.

Companymap Studio Kessler

Studio Kessler’s companymap workshops en roadmap-methodieken zijn instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De formats van Companymap-Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak voor verandering.

Daarnaast maakt Studio Kessler cartografische kunst en levensloopkaarten in opdracht en visualiseert vergaderingen, en events. Het is een aanrader voor de talloze bruidsparen en jubilarissen die Olmenhorst bezoeken om zich te verdiepen in wat de studio voor hen te bieden heeft!

Studio kessler

Hiro Natuurlijk Wonen

Wim en Renate van Biezen bieden producten en materialen voor in- en rond het huis. Ze doen dat met aandacht voor zo min mogelijk gebruik van schadelijke stoffen bij productie, toepassing en afvalfase.
Een brede variatie van reiniging-, leem afbouw-, (muur)verven, hobby-, ambacht, en onderhoud-producten in hun winkel aan de oostzijde van de grote boerderij. Maar ook via hun webshop.

Verder verzorgt Hiro Natuurlijk Wonen een aantal Workshops en Cursussen  waarbij je op een  gezellige manier ervaring kunt opdoen met Leem en leemstuc, Tadelakt, stoelenmatten, creatief met leem, vlechten en leemoven bouwen, etc.
Bekijk hun activiteiten op de “Leem Ontdek Plek”, die op bepaalde dagen (zie hun Agenda) als doorlopende activiteit wordt aangeboden.

Atelier Prager

Atelier Prager vervaardigt herdenkingsmonumenten, beelden, portretten en relatiegeschenken in glas, brons en keramiek. Irene Prager werkt in opdracht of naar eigen ontwerp voor particulieren en bedrijven. Er zijn ook mogelijkheden voor workshops. Zie voor meer

Oogappel atelier

Oogappel Galerie is een galerie die jonge kunstenaars met diverse disciplines verbindt aan een fysieke plek. Deze disciplines komen tot leven in de kunstwerken die de ruimte siert, maar ook de diensten die wij bieden. Zo hebben wij een ambachtelijke fotografie studio waar met vroege fototechnieken wordt gewerkt. Ook zijn wij voor verschillende doeleinden in te huren als illustrator, vormgever en fotograaf. Voor op maat gemaakte kunst of een ruimte inrichten met werken kan je ook terecht. Bekijk op onze website wat wij allemaal te bieden hebben!