Andere bedrijven op het landgoed

Op De Olmenhorst is altijd iets te zien en te beleven. Behalve de eigen Fruitloods zijn op het landgoed diverse winkels, ateliers en bedrijven gevestigd. Hieronder staan de vast huurders vermeld. Met een aantal van de kunstateliers zijn leuke arrangementen voor feesten en partijen op het landgoed bedacht. Informeer naar de mogelijkheden.

FARO Architecten

Faro Architecten / Research zit sinds 1997 in de voormalige aardappelschuur op de Olmenhorst. Het bureau is groot in woningbouw en onderzoek, en richt zich ook op scholen, zorgvoorzieningen en duurzaam bouwen.

naar website
FARO architecten
inpromar, vinbeau

Inpromar, VinBeau en Strong-Art

Sinds begin 2016 zit in het oudste deel van de Zwarte Schuur het communicatiebureau Inpromar. ‘Het bureau maakte de overstap van een typisch industriegebied naar onze inspirerende omgeving. Inpromar richt zich voornamelijk op bedrijven en organisaties die duurzaam actief zijn in de segmenten voeding, gezondheid en technologie.

Hier zijn ook gevestigd VinBeau en Strong-Art

naar website

Kaarsenmakerij Willemijn

Willemijn biedt, behalve een winkel vol prachtige kaarsen en bijpassende artikelen, diverse workshops voor kinderen én volwassenen. Je eigen kaars maken is uiteraard een van de mogelijkheden, maar wat te denken van een wassen afdruk van je eigen hand?

naar website
kaarsenmakerij willemijn
linea verde

Linea Verde

Dit atelier verzorgt zeven dagen per week creatieve workshops voor verschillende gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Ook kunt u bij Linea Verde terecht voor een workshop uit de speciale workshopagenda. Enkele voorbeelden: groendecoraties, taarten decoreren en sieraden maken.

naar website

Companymap Studio Kessler

Studio Kessler’s companymap workshops en roadmap-methodieken zijn instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De formats van Companymap-Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak voor verandering.

Daarnaast maakt Studio Kessler cartografische kunst en levensloopkaarten in opdracht en visualiseert vergaderingen, en events. Het is een aanrader voor de talloze bruidsparen en jubilarissen die Olmenhorst bezoeken om zich te verdiepen in wat de studio voor hen te bieden heeft!

naar website
studio kessler
atelier prager

Atelier Prager

Atelier Prager vervaardigt herdenkingsmonumenten, beelden, portretten en relatiegeschenken in glas, brons en keramiek. Irene Prager werkt in opdracht of naar eigen ontwerp voor particulieren en bedrijven. Er zijn ook mogelijkheden voor workshops. Zie voor meer

naar website

Zijdeatelier Le Bonthi

Al meer dan dan 35 jaar schildert en werkt Leoni Bonnet-Thissen op en met zijde, in een veelvoud van technieken. Ook geeft zij verschillende workshops.

naar website
Le Bonthi Leoni
Screenshot_1

Kind Voorhout

KindVoorHout verkoopt duurzaam speelgoed en (seizoen) decoratie van de merken: Ostheimer, Grimm’s, Wobbel, Grapat, Sarah’s Silks, De Noest, Stockmar, Christofoor, Atelier Pippilotta + kaarten, posters, adventskalenders van oa. Baukje Exler.

Het speelgoed en de decoratie is afkomstig uit kleinschalige Europese fabriekjes en wordt (deels) met de hand gemaakt. Soms met hulp van mensen die minder goed kunnen meekomen in de maatschappij (gehandicapten/ vluchtelingen/ sociale werkplaatsen). Dus naast dat het er prachtig uitziet ook nog eerlijk speelgoed.

naar website

Hiro Natuurlijk Wonen

Hiro houdt zich bezig met het leveren van Materialen en Producten voor Ecologisch Duurzaam bouwen, Isoleren, onderhouden en schilderen. Bouwfysisch hoogwaardig en minder belastend voor ons leefklimaat. De producten zijn leverbaar vanuit hun winkel en via de Internet Winkel. Verder verzorgt HIRO Workshops, Lezingen  en Cursussen waarbij je op een  gezellige manier ervaring kunt opdoen in de workshop of cursus Leem, Tadelakt, Stoelenmatten, Creatief, Leemoven, etc.

naar website
boerderij voorkant (2)
Search