Een dag om nooit te vergeten

Geef elkaar het ja-woord te midden van 60.000 fruitbomen. Het landgoed is in ieder seizoen prachtig! In de lente als de wit-roze bloesem het landgoed kleurt. De zomer als alle bomen diep groen kleuren. En tot diep in de herfst, eerst als het fruit plukrijp aan de bomen lonkt en later als het landgoed langzaam oranje-rood kleurt..

Landgoed de Olmenhorst helpt met alle liefde mee om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken. We horen graag wat jullie plannen zijn.

informatie aanvragen
HR 208 Imagine Willemijn Bas

Trouwen in de boomgaard

Op ons landgoed telen we al sinds 1890 appels en peren en sinds 2002 op volledige biologische wijze. Op het landgoed ervaar je de seizoenen met de groei en bloei van de fruitbomen. De combinatie van boomgaard, rijke geschiedenis en locaties met veel buitenruimte maken de Olmenhorst tot een unieke en geliefde trouwlocatie.

Landgoed de Olmenhorst heeft twee officiële trouwlocaties: het Boshuis en de Tent. Jaarrond is het landgoed een idyllische plek voor een huwelijk om nooit te vergeten.

Zij gingen je voor:

De ervaringen van anderen vertellen jullie veel meer over een huwelijk op de Olmenhorst dan wij kunnen. Bekijk hieronder een paar uitgelichte trouwblogs van een echt huwelijk op het landgoed en laat je inspireren!

Het Boshuis

Het Boshuis is ons meest gewilde bruiloft locatie, de perfecte plek om buiten te trouwen. Het Boshuis ligt wat afgelegen op het landgoed, tussen een perenboomgaard en een bosstrook. De ceremonie vindt plaats op de halve cirkel, een klein grasveld als uitsparing in de perenboomgaard, waar in een halve maan perenbomen omheen groeien.

Bekijk het Boshuis
boshuis
HR 338 Imagine Willemijn Bas

De Tent

De Tent is onze grootste trouwlocatie. Hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Geef elkaar het ja-woord met de voeten in het gras bij de leibomen. Daarna kan er geproost worden op de veranda en serveren we het diner in de voortent of op het grote veld.

Bekijk de Tent

Overige locaties

De Boshuis en de Tent zijn onze officiële trouwlocaties. Maar op het landgoed hebben we nog een aantal bijzondere locaties te huur. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als omkleed ruimte of om met de ceremoniemeesters te lunchen.

Bekijk onze locaties

Veel gestelde vragen

We krijgen vaak vragen van toekomstige bruidsparen over bijvoorbeeld het gebruik van drones voor het vastleggen van het huwelijk. De meest voorkomende vragen beantwoorden we hier.

Lees de FAQ

Volg ons op facebook

We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurd op het Landgoed.

Wil je meer informatie?

Onze collega’s van sales bespreken graag de mogelijkheden met jullie. Vul onderstaand formulier in en zij nemen contact met je op!

contact

Wil je meer informatie over trouwen in de Haarlemmermeer

https://haarlemmermeergemeente.nl/taak/trouwen-haarlemmermeer

Partners

In onze jarenlange ervaring met bruiloften hebben we veel kennis opgedaan met betrouwbare partners die kwaliteit en maatwerk afleveren. Voor de styling raden we bijvoorbeeld Linea Verde (gevestigd op het landgoed) aan, als fotograaf Imagine trouwfotografie en voor een overnachting in de buurt Bed & Breakfast Aan de Waterkant in Lisse.

Tijdens het feest op de Olmenhorst kunt een een prachtig en unieke ‘ kaart van het leven’ laten maken door Martijn Kessler, al reeds 25 jaar gevestigd op het Landgoed Kijk voor meer informatie op de website van Studio Kessler.

Wil je meer informatie hierover? Vraag er naar tijdens het kennismakingsgesprek met ons sales team.

Search