Trouwen bij de Olmenhorst

Geef elkaar het ja-woord te midden van 60.000 fruitbomen.

Een dag om nooit te vergeten!

Geef elkaar het ja-woord te midden van 60.000 fruitbomen. Het landgoed is in ieder seizoen prachtig! In de lente als de wit-roze bloesem het landgoed kleurt. De zomer als alle bomen diep groen kleuren. En tot diep in de herfst, eerst als het fruit plukrijp aan de bomen lonkt en later als het landgoed langzaam oranje-rood kleurt..

Lees hieronder en op de andere pagina’s al onze mogelijkheden en hopelijk kunnen we jullie verrassen en inspireren om op ons prachtige landgoed te trouwen.

het hele team van Landgoed de Olmenhorst helpt met alle liefde mee om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken. We horen graag wat jullie plannen zijn.

Trouwen in de boomgaard!

Op ons landgoed telen we al sinds 1890 appels en peren en sinds 2002 op volledige biologische wijze. Op het landgoed ervaar je de seizoenen met de groei en bloei van de fruitbomen. De combinatie van boomgaard, rijke geschiedenis en locaties met veel buitenruimte maken de Olmenhorst tot een unieke en geliefde trouwlocatie.

Landgoed de Olmenhorst heeft twee officiële trouwlocaties: het Boshuis en de Tent.  En een heerlijke stijlkamer om te voor te bereiden en tussendoor even bij te komen.  Jaarrond is het landgoed een idyllische plek voor een huwelijk om nooit te vergeten.

Ceremonie in de boomgaard!

Op het landgoed zijn naast tal van locaties ook tal van ceremonieplekken.  We kunnen ceremonies verzorgen op de onderstaande plekken:

 • De 1/2 cirkel bij het Boshuis
 • Het ovaal bij het Boshuis
 • In de tuin van het groene huis
 • Bij de Tent achter de leibomen
 • Bij de Tent onder de kronkelwilg

Is het weer niet goed genoeg, dan verzorgen wij de ceremonie in een van de locaties of plaatsen we een Tent

Eten en drinken tijdens je huwelijk

Bij een mooie huwelijksdag hoort natuurlijk lekker eten en drinken. We kunnen de gehele dag verzorgen:

 • De toast met:
  • De bruidstaart – onze biologische gestapelde appeltaart
  • Heerlijk gekoelde biologische cava
 • Een gezellige borrel met heerlijke hapjes
 • Diner aan een lange tafel in de boomgaard. De chef kookt vanaf een robuuste buitenkeuken de meest heerlijke gerechten. Qua diner is van alles mogelijk; shared dinner, barbecue menu, walking dinner, festival menu en je eigen wensen meestal ook.
 • Een spetterend feest met hapjes en drankjes en een frietje om af te sluiten
 • Olmenhorst flesje sap als gastgeschenk.

Muziek & Styling

Muziek

Voor en na jullie ceremonie kan muziek verzorgd worden vanuit een mobiele geluidsset. Tijdens het diner kunnen we achtergrondmuziek verzorgen. Voor het feest kunnen jullie zelf een DJ of band verzorgen. Suggesties van ons zijn: Ferocious-events en de DJ company en wat dacht je van Trio Panville ( zie foto)

Styling

Bloemen kunnen wij in overleg voor jullie verzorgen. Maar misschien ben je echter op zoek naar iemand die de hele styling of delen daarvan kan verzorgen? Die mag je zelf regelen. Wij verzorgen zelf geen styling van onze locatie. Uiteraard mag je de ceremoniemeesters de locatie ook laten versieren.

Maatwerk

Wij leveren graag maatwerk. In een persoonlijk gesprek nemen wij jullie wensen door en bespreken wij onze mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Zij gingen je voor:

Willemijn & Rob

Marit & Lucas

Laura & Tom

We houden je graag op de hoogte van het Landgoed.