De Fruitloods

Eten, drinken & winkelen

Van Fruitschuur tot authentiek horeca bedrijf

Wat vroeger diende als fruitsorteercentrum is vandaag de dag een authentiek horeca bedrijf. De oude functie van de Fruitloods is nog goed zichtbaar doordat de wandbekleding van de aangrenzende koelcellen bewaard is gebleven. Maar nu kun je er heerlijk tot rust komen en genieten van een kop koffie met taart, een uitgebreide lunch of een borrel.

De Fruitloods kent ook een winkeldeel waar je onze befaamde Olmenhorst sappen, jams en, tijdens het seizoen, natuurlijk de verse oogst kunt kopen. Daarnaast kun je hier laten verrassen door een scala aan bijzondere cadeauartikelen van lokale makelij.

De Fruitloods heeft de volgende openingstijden: 

  • Maandag     gesloten
  • Dinsdag       gesloten
  • Woensdag   12:00 – 17:00 uur
  • Donderdag  12:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag         12:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag      10:00 – 17:00 uur
  • Zondag        10:00 – 17:00 uur

Wil je een feest geven of een zakelijke bijeenkomst organiseren? De Fruitloods is vanaf 18.00 uur exclusief te gebruiken voor een borrel, diner of bbq.

de-fruitloods-horeca

Picknicken in de boomgaard

Hoe kun je nu beter genieten van de prachtige natuur dan op een kleedje, omgeven door fruitbomen, te nuttigen wat zij voort heeft gebracht. Reserveer een picknick en ons team zorgt dat jouw gevulde mand klaar staat op het gewenste moment.

Reserveren

Lunchen met een groep?

Genieten van een lunch in een bijzondere omgeving. Op de Olmenhorst kun je heerlijk vertoeven  in de Fruitloods en de kas of met een zonnetje op het terras. We hebben een uitgebreide lunchkaart met uitsluitend biologische gerechten en bijzondere dranken. Natuurlijk ben je met een groep ook van harte welkom.

Bekijk de mogelijkheden

Uitgebreide high tea

Een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen. Gezellig met vrienden of vriendinnen, familie of collega’s bijkletsen en tot rust komen in een prachtige omgeving, onder het genot van heerlijke thee, scones, sandwiches en taartjes.

Olmenhorst High Tea
barbecue pakket

Barbecue in de boomgaard

Ontspannen genieten van biologisch kwaliteitsvlees en/of groenten, heerlijk op eigen tempo, zonder voorbereidend  werk. Dat kan op het Landgoed. Als je een barbecue pakket reserveert zorgen wij dat de barbecue en dinerpakket helemaal klaar staat. Je hoeft alleen een lekker plekje op het Landgoed uit te zoeken.

meer informatie

Nieuws uit de boomgaard
We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt op het Landgoed.

Search