De Fruitloods

Eten, drinken & winkelen.

Van Fruitschuur tot authentiek horeca bedrijf

Wat vroeger diende als fruitsorteercentrum is vandaag de dag een authentiek horeca bedrijf. De oude functie van de Fruitloods is nog goed zichtbaar door dat de bekleding van de aangrenzende koelcellen bewaard is gebleven. Maar nu kun je er heerlijk tot rust komen en genieten van een kop koffie met puntje taart, een uitgebreide lunch of een borrel.

De Fruitloods kent ook een winkeldeel waar je onze befaamde Olmenhorst sappen, jams en, als het in het seizoen is, natuurlijk de verse oogst kunt kopen. Daarnaast kun je hier laten verrassen door een scala aan bijzondere cadeauartikelen van lokale maak.

De Fruitloods is dagelijks geopend van 09:00 – 17:00 uur.

Wil je een feest geven in de Fruitloods dan is deze voor een borrel, diner of bbq ook vanaf 18.00 uur exclusief te gebruiken voor feesten of zakelijke partijen.

de-fruitloods-horeca

Picknicken in de boomgaard!

Hoe kun je nu beter genieten van de prachtige natuur dan op een kleedje ten midden van de fruitbomen nuttigen wat zij voort heeft gebracht. Reserveer een picknick en ons team zorgt dat jouw mandje klaar staat op het gewenste moment.

Reserveren

Lunchen met een groep?

Genieten van een lunch in een bijzondere omgeving. Op de Olmenhorst kun je heerlijk vertoeven  in de Fruitloods en de kas of met een zonnetje op het terras. We hebben een uitgebreide lunchkaart met uitsluitend biologische gerechten en bijzondere dranken. Natuurlijk ben je met een groep ook van harte welkom.

Bekijk de mogelijkheden

Uitgebreide high tea

Een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen. Gezellig met vrienden of vriendinnen, familie of collega’s bijkletsen en tot rust komen in een prachtige omgeving, onder het genot van heerlijke thee, scones, sandwiches en taartjes.

Olmenhorst High Tea
barbecue pakket

Barbecue in de boomgaard

Ontspannen genieten van biologisch kwaliteitsvlees en/of groenten, heerlijk op eigen tempo, zonder voorbereidend  werk. Dat kan op het Landgoed. Als je een barbecue pakket reserveert zorgen wij dat de barbecue en dinerpakket helemaal klaar staat. Je hoeft alleen een lekker plekje op het Landgoed uit te zoeken.

meer informatie

Nieuws uit de boomgaard
We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurd op het Landgoed.

Search