boshuis foto

Het Boshuis

Wat afgezonderd, aan de rand van een bosstrook en te midden van een oude perenboomgaard staat het charmante houten huis ‘het Boshuis’. Het Boshuis is een sfeervolle lichte ruimte met een klassieke Noorse houtkachel.

Deze locatie is een officiële trouwlocatie.

Bekijk locatie

De Tent

Op een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het Landgoed bevindt zich de Tent. Van buiten een grote pagodetent met groot terras, van binnen warm ingericht met stoere vaste bar.

Deze locatie is een officiële trouwlocatie.

Lees meer
HR 428 Imagine Willemijn Bas
2

De Fruitloods

De Fruitloods is onze horecagelegenheid. Hier kun je natuurlijk afspreken voor een uitgebreide lunch, maar de locatie is na 18:00 ook te huren voor een groot feest of intiem diner.

Bekijk locatie
locatie overzicht

Overige locaties

Zoek je nog een ruimte om je om te kleden, voor de crew om spullen op te bergen of om intiem te kunnen lunchen voor het feest begint? Of misschien wil je wel een groot food festival feest geven? Het kan allemaal. Heb je interesse voor een partij in één van onze locaties? Voor meer informatie en afspraken over bezichtiging kun je contact opnemen via info@www.olmenhorst.nl of 0252-413165.

De Veld

evenemententerrein

Een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het Landgoed. zeer geschikt voor het geven van festivals en evenementen. Op het veld is bovendien en leuke speeltuin.

Lees meer

De Stijlkamer

Stijlkamer de groene villa

In de monumentale Groene Villa uit 1906 bevindt zich een prachtige stijlkamer. Een inspirerende locatie voor vergaderingen van kleine gezelschappen tot 8 personen.

Lees meer

Het Lokaal

Gelegen aan het gezellige en monumentale plein dicht bij De Fruitloods vind je het Lokaal. Een lichte ruimte, uitstekend geschikt voor vergaderingen en diners voor kleine groepen.

Lees meer
Search