Bedrijfsfeesten en evenementen

Van heel groot tot heel klein voor ieder wat wils…

Bedrijfsfeesten & Evenementen

Het landgoed is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten en grote evenementen. Het veld met de Tent zijn zeer geschikt voor het geven van een groot feest. Compleet met activiteiten en workshops overdag, aansluitend een borrel op het veld en terras, een diner in de tent om af te sluiten met een groot feest in de Tent.

Het veld is ideaal voor een evenement met standhouders en leuke activiteiten. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

Jaarlijks organiseren wij zelf de Zelfpluk. Maar naast onze eigen evenementen organiseren wij regelmatig evenementen voor anderen. Denk aan het Binnenste Buiten festival en Hello food festival. 

Het landgoed is ook de perfect locatie om een auto rally te laten starten, om de lunch te verzorgen/ mee te geven, maar ook als eindpunt. Plek genoeg voor alle auto’s.  Het landgoed ligt in een prachtige omgeving en is nabij Keukenhof, bollenvelden en de kust.

Wat dacht je van een Plukfeest

Adopteer één of meerder bio fruitbomen voor jouw relaties of medewerkers. Als adoptant informeren we via nieuwsbrieven over jouw boom van de bloei, het ontstaan van de appel tot de oogsttijd. Tijdens een plukdag kan je samen de vruchten plukken. Er zijn hierdoor meerdere contactmomenten met relaties mogelijk en bij een aantal bedrijven die al jaren bomen bij ons hebben is een mooie traditie ontstaan.

Bekijk hier wat voor tenten wij op het veld kunnen plaatsen: