Speurtochten

Speurders opgelet!

Natuurspeurtocht

ivm de Zelfpluk is het vanaf 9 september t/m 29 oktober niet mogelijk een speurtocht te doen. (diverse boomgaarden zijn afgezet)

Slimme speurders opgelet! Als je door de boomgaarden wilt struinen en meer over de natuur op het landgoed wilt leren, dan is een natuurspeurtocht echt iets voor jou.  Ontdek zelf de hoekjes en gaatjes van het landgoed. Dus houd je van natuur, ben jij een echte speurder en heb je zin op door de planten, velden en boomgaarden heen te speuren terwijl je vragen oplost? Doe dan mee aan de speurtocht. Je krijgt een routebeschrijving en onderweg acht vragen om op te lossen.  Dit duurt ca. 30-45 min.

De speurtocht is in de Fruitloods te koop (€2,50)en de start is op diezelfde plek. Veel plezier! Op zoek naar meer wandelplezier? Voor de echte natuurliefhebber zijn er op de Olmenhorst maar liefst 5 wandelroutes te vinden.

Natuur speurfeestje voor kinderen 

Natuurspeurtocht met foute natuurverschijnselen met een wedstrijdelement waarbij de groep in 2 teams wordt verdeeld en er 1 team de speurtocht voor de andere groep uitzet. Minimaal 8 kinderen vanaf 8 jaar.

Iedere groep krijgt een doos met opdrachten.

Duur is 45 minuten voor de speurtocht inclusief begeleiding met hierna een pannenkoek of frites met een glaasje Olmenhorst appelsap in de Fruitloods.

  • Te reserveren op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.
  • Tijd in overleg tussen 10.00-17.00 uur.
  • De kosten bedragen € 15,- per kind.
  • Reserveren: info@olmenhorst.nl
Speurtocht