Toffe peer gezocht

Werken op de Olmenhorst

Hou je van de buitenlucht? Heb je affiniteit met de natuur en biologische fruitteelt? Dan is werken op de Olmenhorst misschien wel iets voor jou. Op het landgoed is altijd wat te beleven, we organiseren jaarrond allerlei leuke evenementen, we hebben een Fruitloods ( eten, drinken en winkelen) en in het najaar is er natuurlijk de Zelfpluk.

Voor tijdens het plukseizoen van 11 september t/m 31 oktober zijn wij op zoek naar:

  • Toiletdames/ heren voor bijhouden van onze toiletten tijdens de zelfpluk weekenden ( 11 september – 31 oktober – zaterdag en zondag 10 – 17:00 uur )

We zijn op zoek naar iemand die 3 toiletunits wil schoonhouden tijdens onze zelfpluk. We betalen je per uur en vragen geen geld voor het toiletgebruik. We zijn heel dringend naar je op zoek.

  • Plukkraam medewerkers / adoptiebomen begeleiding

Voor in het plukseizoen zoeken wij medewerkers die zowel in onze plukkramen willen staan om het zelf geplukte fruit af te rekenen als in de boomgaarden adoptanten willen begeleiden en adoptiehouders willen controleren.

Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in en upload je cv en motivatie. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Personeelsformulier

  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx
  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx

We houden je graag op de hoogte van het Landgoed.