Toffe peer gezocht

Werken op de Olmenhorst

Hou je van de buitenlucht? Heb je affiniteit met de natuur en biologische fruitteelt? Dan is werken op de Olmenhorst misschien wel iets voor jou. Op het landgoed is altijd wat te beleven, we organiseren jaarrond allerlei leuke evenementen, we hebben een Fruitloods ( eten, drinken en winkelen) en in het najaar is er natuurlijk de Zelfpluk.

Voor het seizoen 2021 zijn wij op zoek naar:

  • Bedieningsmedewerker 

Voor tijdens huwelijksfeesten, diners, de zelfplukperiode en andere bijeenkomsten zijn wij op zoek naar een parttime bedieningsmedewerkers.

  • Bedieningsmedewerker Fruitloods

Vanaf 1 mei is onze Fruitloods weer dagelijks open van 10:00 – 17:00 uur. Wij zijn daarvoor op zoek naar een bedieningsmedewerkers.

  • Schoonmaak(st)er (oproepkracht)

Voor het schoonmaken van onze locaties zijn we op zoek naar een schoonmaak(st)er die als oproepkracht bij ons aan de slag wil.

Voor tijdens het plukseizoen van 1/2 september t/m eind oktober zijn wij op zoek naar:

  • Toiletdames/ heren voor bijhouden van onze toiletten tijdens de zelfpluk weekenden ( 1/2 september – eind oktober – zaterdag en zondag 

Wil je graag onze toilet schoonhouden voor de bezoeker van de Zelfpluk dan zijn wij op zoek naar jou.

  • Plukkraam medewerkers / Toezichthouders adoptiebomen 

Voor in het plukseizoen zoeken wij medewerkers/  vrijwilligers die zowel in onze plukkramen willen staan om het zelf geplukte fruit af te rekenen als in de boomgaarden toezicht willen houden op de boomgaard en plukkers willen controleren.

  • Plukkers (minimaal 4 dagen per week)

Wil je ons graag komen helpen bij he binnenhalen van onze oogst? Dan zijn wij op zoek naar jou. Betaling volgens CAO Tuinbouw. Ook vitale 65-plussers en of  gepensioneerden  kunnen reageren.

Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in en upload je cv en motivatie. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Personeelsformulier

  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx
  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx

We houden je graag op de hoogte van het Landgoed.