Liesbeth neemt afscheid

Home Nieuws Liesbeth neemt afscheid

Na 16 jaar neemt Liesbeth afscheid

Liesbeth is 16 jaar lang adoptiemoeder geweest en gaat met Pensioen. Steffie neemt haar taken over.

Lieve adoptanten,
Na 16 fijne jaren als ‘adoptiemoeder’ komt er met mijn pensioen een einde aan mijn taak. Ik heb van alle jaren genoten. Van de mooie Olmenhorst op elk moment van het jaar, van enorm leuke collega’s en van u, onze adoptiehouders. Sommigen zijn als een soort vrienden geworden, door de jarenlange contacten. Graag wil ik u bedanken voor de (vaak vele) jaren van adoptie, voor alle leuke contacten, foto’s, brieven, stroopwafels, knutsels en wat al niet meer zij. Ik wens u nog vele jaren van goede gezondheid en van heel mooie oogsten.
Van harte wens ik Steffie van Denzen, mijn vervangster, net zulke gezellige en mooie jaren toe. Ik weet dat ze enorm haar best zal doen om al uw adoptiewensen te vervullen.

Steffie neemt de taken van Liesbeth over: 
Mijn naam is Steffie en ik mag Liesbeth gaan proberen te vervangen en ik hoop dat ik iedereen net zo goed kan helpen als zij dat al die jaren heeft gedaan! Ik kijk er erg naar uit om haar werk voort te zetten op het mooie Landgoed de Olmenhorst en om iedereen te ontmoeten.
Heb je vragen, mail mij gerust op steffie@olmenhorst.nl

Bezoek ook

adoptieboomgaard 07 september - 31 oktober

Adoptiepluk 2024

Appels van je eigen boom plukken? adopteer nu een boom en kom in september / oktober oogsten.

Lees ook

21 april

RED DE APPEL – UPDATE

...