Bekijk onze locaties

Geniet van de rust en laat je inspireren door de natuur

Ons landgoed met de verschillende locaties

Opstellingen per locatie op 1,5 meter ivm corona

Locatie m2u-vormCarre Vergader Theater CabaretDiner
Boshuis50241824
De Tent108nvt302530
De Voortent160nvt453045
Stijlkamer
Het lokaal35888

De Tent & De Voortent kunnen we met elkaar verbinden. Naast een theater en cabaret opstellingen kunnen wij ook een kringopstelling verzorgen.

Onze locaties

het Boshuis

Het Boshuis

Wat afgezonderd, aan de rand van een bosstrook en te midden van een oude perenboomgaard staat het charmante houten huis ‘het Boshuis’. Het Boshuis is een sfeervolle lichte ruimte met een klassieke Noorse houtkachel.

De Tent

Op een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het Landgoed bevindt zich de Tent. Van buiten een grote pagodetent met groot terras, van binnen warm ingericht met stoere vaste bar.

Fruitloods

De Fruitloods

De Fruitloods is onze horecagelegenheid. Hier kun je natuurlijk afspreken voor een zakelijke lunch, maar de locatie is na 18:00 ook te huren voor een diner of borrel.

Nog meer locaties

Vergaderen met 10 man of een serie workshops en trainingen voor 600 man? Op het landgoed hebben we verschillende locaties en met ruim 31 hectare grond en een groot eigen parkeerterrein kunnen we aan iedere vraag wel invulling geven.

Heb je interesse voor een partij in een van onze locaties? Voor meer informatie en afspraken over bezichtiging kun je contact opnemen via info@olmenhorst.nl of 0252-413165.