Het Boshuis

Wat afgezonderd, aan de rand van een bosstrook en te midden van een oude perenboomgaard staat het charmante houten huis ‘het Boshuis’. Het Boshuis is een sfeervolle lichte ruimte met een klassieke Noorse houtkachel.

Bekijk locatie
de tent

De Tent

Op een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het Landgoed bevindt zich de Tent. Van buiten een grote pagodetent met groot terras, van binnen warm ingericht met stoere vaste bar.

Lees meer

De Fruitloods

De Fruitloods is onze horecagelegenheid. Hier kun je natuurlijk afspreken voor een zakelijke lunch, maar de locatie is na 18:00 ook te huren voor een diner of borrel.

Bekijk locatie
2

Nog meer locaties

Vergaderen met 10 man of een serie workshops en trainingen voor 600 man? Op het landgoed hebben we verschillende locaties en met ruim 31 hectare grond en een groot eigen parkeerterrein kunnen we aan iedere vraag wel invulling geven.

Heb je interesse voor een partij in een van onze locaties? Voor meer informatie en afspraken over bezichtiging kun je contact opnemen via info@olmenhorst.nl of 0252-413165.

Het Veld

evenemententerrein

Het veld is ons evenemententerrein. Hier kun je een groot festival organiseren met bijvoorbeeld foodtrucks of allerlei sportieve activiteiten.

Lees meer

De Stijlkamer

Stijlkamer de groene villa

In de monumentale Groene Villa uit 1906 bevindt zich een prachtige stijlkamer. Een inspirerende locatie voor vergaderingen van kleine gezelschappen tot 8 personen.

Lees meer

Het Lokaal

Dichtbij De Fruitloods vind je het Lokaal. Een lichte ruimte, uitstekend geschikt voor vergaderingen en diners voor kleine groepen.

Lees meer
locatie overzicht
Search