Ruimte te huur

Recent is er een locatie vrij gekomen op ons Landgoed; een van de panden in de Zwarte Schuur, tegenover de grote boerderij. Een unieke plek om kantoor te houden. Het pand stamt uit 1894 en heeft in de vele jaren verschillende functies gehad. Van opslag van werk- en wagentuig tot een kippenstal. Inmiddels zijn de panden prachtig gerestaureerd en zijn er verschillende bedrijven gevestigd.

 

De te verhuren ruimte is het eerste pand waar je tegen aanloopt van de centrale parkeerplaats. De locatie is voorzien van keuken, toilet, prachtige vergaderruimte en krachtstroom aansluitingen. De 144m2 biedt op de begane grond ongeveer ruimte voor 8 werplekken, exclusief vergaderruimte. Op de eerste verdieping 4 tot 8.

 

Heeft jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en wil je je bedrijf vestigen op een locatie die daar bij aansluit? Informeer naar de mogelijkheden: info@olmenhorst.nl

 

offerte

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk event op het landgoed?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.
olmenhorst twitter