Bloesemperiode

Ervaar de lente; de natuur op haar mooist

We kennen allemaal de prachtige foto's van Japanse kersenbomen in bloei. Het frisse begin van de natuur spreekt altijd goed tot de verbeelding. Het inspireert, geeft ons de energie om opnieuw te beginnen en eens met een frisse blik naar zaken te kijken.

Maar voor dat natuurschoon hoef je niet helemaal naar Japan af te reizen. Op ons 33 hectare grote landgoed kun je elk jaar 60.000 fruitbomen in bloei ervaren. Een unieke ervaring, 'gewoon' in de randstad.

Vergaderlocaties in de boomgaard

Een oude fruitschuur, het Boshuis midden in de perenboomgaard, of de monumentale villa uit 1906. Dat zijn enkele van onze bijzondere locaties op het landgoed. Afhankelijk van het aantal personen of het type evenement dat je wil organiseren hebben wij verschillende locaties tot onze beschikking waardoor we voor elke vraag wel een oplossing hebben. Van een kleine vergadering in het boshuis tot een evenement voor duizenden op het evenemententerrein.

 

Bekijk ons locatie overzicht en laat je inspireren.

Bloesemfoto's

offerte

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk event op het landgoed?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.
olmenhorst twitter