Proeverijen

Het Landgoed heeft over de jaren prachtige connecties opgebouwd met diverse sommeliers; experts die je graag met passie vertellen over diverse dranken en natuurlijk deze ook graag laten proeven.

 

Bierproeverij
Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms naar banaan ruikt? Biersommelier of Bierista Arvid Bergström laat  zelfs de niet bierdrinker genieten van een glas bier!

Appelciderworkshop of proeverij
Raoul van de Ciderwinkel weet echt alles van cider. Het gehele proces van het cidermaken, van appels snijden tot persen, wordt toegelicht, terwijl er wordt genoten van diverse typen cider. Ook de geschiedenis van cider wordt verteld. Deelnemers gaan naar huis met een eigengemaakt brouwsel op fles en waterslot.

Champagneproeverij
Wat is nu eigenlijk Champagne en proef jij het verschil tussen een Methode Champenoise en een bubbel uit de echte Champagnestreek? Een interessante invulling van de borrel voor het Kerstdiner.

Bij de proeverijen verzorgen we een passend hapje en eventueel aanvullend een diner of buffet. De proeverijen verzorgen we vanaf 10 personen in Het Lokaal, het Boshuis of de Tent. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@olmenhorst.nl of bellen naar 0252-413165.

offerte

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk event op het landgoed?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.
olmenhorst twitter