Zakelijk

Zoek je rust en ruimte voor een zakelijke bijeenkomst dan hoef je echt niet meer naar de Achterhoek.  Landgoed de Olmenhorst is centraal gelegen tussen Amsterdam en Den Haag. Een plek om stil te zijn en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën, oplossingen en plannen.

 

Locaties

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie op een authentieke plek? Of een locatie met voldoende ruimte voor een activiteit, bedrijfsuitje of personeelsfeest Het landgoed beschikt over diverse locaties voor diverse evenementen zoals kleine of grote vergaderingen, bedrijfsbijeenkomsten, presentaties en meer. Klik hier voor een overzicht van onze locaties. En je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze Fruitloods.

 

We verzorgen ook vergaderarrangementen, klik hier voor 

 Vergaderarrangementen ( 4 of 8 uur) 

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je contact opnemen via 0252-413165, of mailen naar info@olmenhorst.nl

Procore

Ben je benieuwd hoe een zakelijke meeting op ons mooie Landgoed kan zijn? Bekijk de casus van Procore op hun website.

Referentie: ABN Amro

“Voor de ABN AMRO Digital Banking koos ik voor een plenaire sessie in het Boshuis en een carrousel van workshops op diverse sublocaties over het landgoed verspreid. Omdat de afdeling in de huidige vorm nog niet lang bestaat was het doel verbinden, kennismaken, kennisdelen en samenwerken. De carrousel was eigenlijk een wandeling langs de verschillende afdelingen waarbij juist door de wandeling lucht in het programma kwam en de doelstellingen nog beter werden behaald. Zelfs aan het einde van de dag was de energie nog voelbaar. Goed eten en drinken is op zo’n intensieve dag essentieel, deze was origineel en uitstekend verzorgd.”

 

Marielle-Kooijman-Spelbos, HR Business Consultant Digital Banking

offerte

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk event op het landgoed?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.
olmenhorst twitter