Zaterdag 11 maart 2023 ‘Van Eigen bodem’ inschrijfdiner
Zo puur, zo echt, proeven? dit is je kans!
Voorgerecht
- Gemarineerde makreel met zoetzuur van komkommer en sojastroop
- Dungesneden rund met appelmayonaise, kropsla, walnoten geraspte overjarige kaas
- Geitenkaas met peer, amandelen, oven gedroogde tomaat, rucola met rode wijn stroop
Olmenhorst Diner van eigen bodem hoofdgerechten
- Runderlende met knoflook, tijm en rozemarijn
- Oma’s kip met katenspek
- Kabeljauwfilet in folie met roomboter en venkel
- Geroosterde peen, pastinaak en akkerpaddenstoel
- Aardappelen uit de oven met zeezout
- Groene salade met gekookt ei, komkommer en choccia biet
- Tomatensalade met lente ui, peterselie en knoflookazijn
- Alkmaarse parelgort met pompoen, room, ui en geraspte overjarige kaas
- Vloergebakken brood met kruidenroomkaas en gezouten boter
Dessert
- Vanille witte-chocolade hangop met rood fruit en frambozensorbetijs
Belangrijke informatie
- Prijs: 3 gangen € 65,- p.p. incl. wijn, water en koffie of thee na.
- Tijden:
- 18:30 uur inloop
- 19:00 uur diner
- Plek: Fruitloods
- Reserveer via het onderstaande inschrijfformulier