14 februari 2018: Valentijnsdiner voor twee

Ons culinaire team heeft voor Valentijnsdag een bijzonder biologisch(*) menu samengesteld, liefde gaat immers door de maag. Onze chef-kok zal op deze avonden al zijn passie en liefde voor pure producten en ingrediënten gebruiken om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Bij dit menu heeft gastheer Paul een aantal bijzondere biologische wijnen geselecteerd. Daarnaast serveren we een breed assortiment aan biologische bieren en frisdranken. 

Loveshoot

Op 14 februari kun je een speciale love fotoshoot laten maken bij fotografe Joyce van Galen.

 

Het Menu

Amuse: 

Onze chef-kok bereid tevens een prachtige amuse:

tartaar van pastrami met truffel en affilla cress.

Hierbij kan je ook een glaasjes liefdesbubbels bestellen. (Niet bij prijs inbegrepen)

 

Voorgerecht: 

Bosje rozen van duurzaam gevangen gerookte wilde zalm

(limoen mayonaise , zeekraal , balsamico-uitjes en cressons van borage)

Geserveerd met molensteenbrood en gezouten boerenboter

 

Hoofdgerecht:

Omhelzing van West-Fries Weiderund, de lende en hachee.

(worstkruim , oerwortel , roseval aardappel, pompoen)

 

Nagerecht: 

“Ik smelt voor jou”

(Parfait van roos en maanzaadjes, in vanille gepocheerde peer en panna cotta van amaretto)

 

Dieetwensen:

Heb je speciale dieetwensen of wil je liever vegetarisch eten dan kun je dat aan ons doorgeven.

Tijden & Kosten:

Het diner vangt aan om 19:00 en zal ongeveer tot 23:00 duren.

De kosten bedragen € 39,50 per persoon (exclusief dranken, inclusief BTW).

 

Je kunt reserveren door een mail te sturen naar reserveren@olmenhorst.nl. Vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer.

olmenhorst twitter