Relatiegeschenken

Landgoed de Olmenhorst heeft bijzondere en duurzame relatiegeschenken! Veel producten komen rechtstreeks van het landgoed zoals het befaamde Olmenhorst sap, de Olmenhorst jams en de geitenkaas van eigen kaasmakerij.

Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en biologische producten die wij op een originele manier samenvoegen in verschillende verpakkingen. Elk pakket is aan te vullen met alle natuurproducten uit de winkel maar ook met kookartikelen, boeken en verzorgingsproducten.

 

Adopteer een biologische appelboom
Wat is origineler en duurzamer dan een appelboom als geschenk? Op Landgoed de Olmenhorst kun je zoveel appelbomen adopteren als je wilt. Leuk voor relaties; zij beleven de hele cyclus van de boom van dichtbij: vanaf de bloesem in het voorjaar tot de lonkende rijpe vrucht die je zelf mag plukken in het najaar. Als je een boom adopteert krijg je een eigen naambordje op je boom en heb je het hele jaar vrij toegang tot je boom! Het geschenkcertificaat voor de boom kun je laten verpakken in een mand met producten uit De Fruitloods.

Belangstelling? Neem contact op (tel. 0252-413165) of mail naar ofa@olmenhorst.nl

 

olmenhorst twitter