Zaterdag 8 december: Koken voor de Kerst

Kook en oefen voor je eigen kerstdiner!

Op ons winterse landgoed helpen wij je graag wat stress voor de kerst weg te nemen. Terwijl je een heerlijke avond heeft in onze in kerststijl ingerichte kookworkshopruimte, zorgen wij dat je daardoor klaar bent om je gasten te verrassen met een heerlijk kerstdiner.

 

Tijdens deze kookworkshop leert u niet alleen om onderstaande gerechten te koken, maar ook om volgens de etiquette de tafel te dekken, een goed verhaal te vertellen over de bijpassende wijnen en de herkomst van de prachtige producten waarmee u kookt. En dat alles in de authentieke stijl van de Olmenhorst.

 

Menu:

Voorgerecht

Langoustines met geitenkaas , quinoa en biet met puntradijs en limoen vinaigrette

 

Tussengerecht

Romig soepje van Topinamboer met een vleugje truffel

 

Hoofdgerecht

DDA (Dutch Dry Aged) ribeye van Hollands rund met in rozemarijn en thijm geglaceerde groenten , en een puree van langedijker muisjes , laurier-jus

 

Nagerecht

Trifle van Framboos , aardbei , vanille mascarpone en pure chocolade

Tijden, kosten en voorwaarden

Tijden

De workshop start om 16.00 uur, aansluitend vindt van ongeveer 19.00 tot 21.00 uur het diner plaats.

 

Kosten

De kosten bedragen € 65,00 per persoon (incl. workshop, diner, bijbehorende wijnen en BTW). Het cursusgeld dient vooraf betaald te worden.

 

De workshop vindt plaats bij het minimum aantal van 10 personen. Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop te annuleren.

Workshop exclusief voor uw gezelschap?

Voor bedrijven, verenigingen en andere groepen is het mogelijk de workshop voor een besloten gezelschap te boeken. De workshop wordt dan aangepast aan jullie wensen en kan eventueel op eigen locatie worden verzorgd. Hiervoor gelden dan andere prijzen.

Indien je interesse hebt kun je contact opnemen met de afdeling Sales via info@olmenhorst.nl of telefoonnummer: 0252-413 165. Op aanvraag zijn extra opties mogelijk, bijvoorbeeld een sommelier die uitleg en advies geeft over bijpassende wijnen bij de gerechten.

Reserveren?

Je kunt reserveren voor deze workshop door een mail te sturen naar reserveren@olmenhorst.nl o.v.v. je naam, adres, telefoonnummer en aantal personen.

 

Informatie nodig?

Meer informatie over ons Puur Concept en voorwaarden vind je hier.

olmenhorst twitter