Zaterdag 9 december: Koken voor de Kerst

Kook en oefen voor je eigen kerstdiner!

 

Op ons winterse landgoed helpen wij u graag wat stress voor de kerst weg te nemen. Terwijl u een heerlijke avond heeft in onze in kerststijl ingerichte kookworkshopruimte, zorgen wij dat u daardoor klaar bent om uw gasten te verrassen met een heerlijk kerstdiner.

 

Tijdens deze kookworkshop leert u niet alleen om onderstaande gerechten te koken, maar ook om volgens de etiquette de tafel te dekken, een goed verhaal te vertellen over de bijpassende wijnen en de herkomst van de prachtige producten waarmee u kookt. En dat alles in de authentieke stijl van de Olmenhorst.

 

U gaat samen met onze chef het onderstaande menu koken:

voorgerecht:

Carpaccio van rode oerbiet met geitenkaas, komkommer, studentenhaver en knoflook croutons.

 

hoofdgerecht:

Zacht gegaard 3 sterren biologisch kalfsbiefstuk met smeuïge puree van aardappel en geroosterde peen met jus van rode port

 

nagerecht:

Olmenhorst gepofte appel met klassiek vanillesaus

Tijden, kosten en voorwaarden

Tijden

De workshop start om 16.00 uur, aansluitend vindt van ongeveer 19.00 tot 21.00 uur het diner plaats. Op zondag start de workshop om 15.00 uur en zal het diner van 18.00 tot 20.00 zijn. 

 

Kosten

De kosten bedragen € 65,00 per persoon (incl. workshop, diner, bijbehorende wijnen en BTW). Het cursusgeld dient vooraf betaald te worden.

 

De workshop vindt plaats bij het minimum aantal van 10 personen. Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop te annuleren.

Nog mooier, nog gemakkelijker!

De gerechten van het Kerstdiner kunt u bij ons bestellen en een dag voor Kerst ophalen. Zo heeft u geen kook -en boodschappenstress en alle aandacht voor uw gasten.

 

De kosten bedragen:

  • Kerstmenu-pakket met beschrijving:  € 39,50 p.p. 
  • Bijpassend wijnarrangement: 
    • Basis pakket  € 19,95 p.p.  
    • Exclusief pakket € 24,95 p.p.

Workshop exclusief voor uw gezelschap?

Voor bedrijven, verenigingen en andere groepen is het mogelijk de workshop voor een besloten gezelschap te boeken. De workshop wordt dan aangepast aan uw wensen en kan eventueel op uw eigen locatie worden verzorgd. Hiervoor gelden dan andere prijzen.

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via info@olmenhorst.nl of telefoonnummer: 0252-413 165. Op aanvraag zijn extra opties mogelijk, bijvoorbeeld een sommelier die uitleg en advies geeft over bijpassende wijnen bij de gerechten.

Reserveren?

U kunt reserveren voor deze workshop door een mail te sturen naar reserveren@olmenhorst.nl o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en aantal personen.

 

Informatie nodig?

Meer informatie over ons Puur Concept en voorwaarden vindt u hier.

Proef de Olmenhorst.

Er is zoveel te doen op de Olmenhorst. Kom dit ook ervaren!

 

Lunch: zowel op het terras, in de kersentuin of binnen in een locatie

Diner: middenin de boomgaard of in één van onze locaties

Picknick: lekker er op uit met een picknickmand

Kookworkshops: voor iedere smaak hebben we een speciaal thema

Feesten: een jubileum, bruiloft, verjaardag, altijd een geschikte locatie

High Tea: bij mooi weer op het terras of in het Appelcafé

olmenhorst twitter