Zaterdag 17 november: Koken met wild

Puur en eerlijk eten, daar staan we voor bij Landgoed de Olmenhorst. In de wildworkshop bereiden de deelnemers drie smaakvolle gerechten, zo puur en ambachtelijk als maar kan. In het bereiden van de gerechten is er volop aandacht voor de oorspronkelijke kleur, geur en textuur. Producten komen vers van het land, uit de boomgaard of de tuin, het vlees is van duidelijke komaf. Alles in landelijke stijl gepresenteerd. De vergeten groente in manden, gevogelte is nog gevogelte. Dat is wat wij PUUR noemen!

 

Tijdens de workshop legt de jager van het landgoed uit waarom er op De Olmenhorst gejaagd wordt. Is het echt zo nodig om op het landgoed te jagen? Wat voor soort dieren worden geschoten en wat gebeurt er met de dieren? Na de workshop is er alle tijd om te dineren. De zelfgemaakte gerechten kunt u in alle rust proeven aan een sfeervol gedekte tafel. Geniet samen volop van wat de winter aan geuren en smaken te bieden heeft.

Onze chefkok aan het woord:

Wat is er beter voor de zintuigen dan culinair genieten in de sfeer van een Landgoed? Een prachtige oprijlaan, oude gebouwen, klassieke boomgaarden. We ontsteken de fakkels en richten de workshopruimte sfeervol in. Zo draagt de natuurlijke omgeving van De Olmenhorst bij aan ieders beleving. In onze culinaire activiteiten gaan we zo veel mogelijk mee met de seizoenen, want op het landgoed is de natuur onze bron.

Menu:

Onze chef-kok is nog een bijzonder menu aan het ontwikkelen, deze volgt dus later.

Tijden, kosten en voorwaarden

Tijden

De workshop start om 16.00 uur, aansluitend vindt van ongeveer 19.00 tot 21.00 uur het diner plaats.

 

Kosten

De kosten bedragen € 65,00 per persoon (incl. workshop, diner, bijbehorende wijnen en BTW). Het cursusgeld dient vooraf betaald te worden.

 

De workshop vindt plaats bij het minimum aantal van 10 personen. Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop te annuleren.

Reserveren?

U kunt reserveren voor deze workshop door een mail te sturen naar reserveren@olmenhorst.nl o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en aantal personen.

 

Informatie nodig?

Meer informatie over ons Puur Concept en voorwaarden vindt u hier.

Workshop exclusief voor uw gezelschap?

Voor bedrijven, verenigingen en andere groepen is het mogelijk de workshop voor een besloten gezelschap te boeken. De workshop wordt dan aangepast aan uw wensen en kan eventueel op uw eigen locatie worden verzorgd. Hiervoor gelden dan andere prijzen.

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via info@olmenhorst.nl of telefoonnummer: 0252-413 165. Op aanvraag zijn extra opties mogelijk, bijvoorbeeld een sommelier die uitleg en advies geeft over bijpassende wijnen bij de gerechten.

olmenhorst twitter