Toffe peer gezocht

Werken op de Olmenhorst

Hou je van de buitenlucht? Heb je affiniteit met de natuur en biologische fruitteelt? Dan is werken op de Olmenhorst misschien wel iets voor jou. Op het landgoed is altijd wat te beleven, we organiseren jaarrond allerlei leuke evenementen, we hebben een Fruitloods ( eten, drinken en winkelen) en in het najaar is er natuurlijk de Zelfpluk.

Financial Controller (28 – 32 uur)

“spilfunctie voor een professional die graag orde op zaken stelt en bouwt”

Je wordt verantwoordelijk voor de financiën. Geeft daarbij leiding aan een tweetal medewerkers en bent de sparringpartner van de directie.

Je verzorgt allround de administratie van een aantal entiteiten, doet de maandafsluiting, verzorgt de BTW aangiften, bereidt de jaarrekeningen voor en houdt je bezig met liquiditeit/kasstromen en optimaliseert deze. Daarnaast houdt je je bezig met een optimale inrichting van de AO/IC, het opstellen van begrotingen en het opstellen van managementinformatie.

In deze functie is het altijd mogelijk om naar eigen inzicht processen efficiënter in te richten, de financiële registratie te verbeteren (verdiepingsslag en volledigheid, juistheid en tijdigheid) en de management-en stuurinformatie te verbeteren en verder te professionaliseren. Tevens optimaliseer jij de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen in het kader van het beheersen van alle soorten risico’s. Jij ontwikkelt jezelf parallel met deze professionaliseringsslag, waarbij jij je moet gaan waarmaken in je rol als sparringpartner en financieel geweten van de organisatie. Als laatste onderhoud je externe contacten met financiële instellingen, adviesbureaus, verzekeringsmaatschappijen, de externe accountant en de Belastingdienst.

Onze boomgaarden hangen bomvol met appelen. Kom je helpen? Voor tijdens het plukseizoen van 10 september t/m 30 oktober zijn wij op zoek naar:

Plukkraam medewerkers

Voor de verkoop van de appels en peren vanuit de plukkramen. Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. Enkele diensten draaien is ook mogelijk.

Parkeerbegeleiders

Begeleiden van de auto’s op het parkeerterrein en bij het afrijden en oprijden op het landgoed. Je werkt in een gezellig team. Diensten op zaterdag en zondag van 09:00 – 18:00 uur.

Plukkers

Heb je zin om ons te komen helpen de oogst binnen te halen? Voor het plukken van appels en peren( begin september – eind oktober) zoeken wij plukkers, bij voorkeur ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar. (ma- vrijdag) 

Voor het verzorgen van vergaderingen, huwelijksfeesten en de horeca tijdens de zelfpluk zijn wij op zoek naar:

Leidinggevende bediening  / partijleider (oproepbaar)

Gezocht leidinggevende die op een van onze locaties leiding geeft aan het team en meewerkt. Van de opbouwen, de bediening, het opruimen tot aan het schoonmaken. Ervaring in de horeca is een must. Liefst in bezit van sociale hygiëne, BHV en een rijbewijs.

Medewerker bediening (oproepbaar)

Om ons team aan te vullen zijn wij op zoek naar medewerkers die op een van onze locaties wil meewerken op partijen. Het gaat om diners, huwelijksfeesten, vergaderingen en het draaien van de horeca tijdens de Zelfpluk.

Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in en upload je cv en motivatie. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Personeelsformulier

  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx
  • Geaccepteerde bestanden: .pdf, doc, docx

We houden je graag op de hoogte van het Landgoed.