Dagbesteding ‘s Heeren Loo

 

Dagbesteding op de Olmenhorst

Regen of geen regen. Jij houdt van de buitenlucht. Heerlijk om dat te combineren met je werk. Op landgoed de Olmenhorst zorg je voor de planten en het terrein. Samen met je collega’s maak je er elke dag weer een leuke werkdag van.

Aan de Lisserweg in Lisserbroek ligt landgoed de Olmenhorst. Op dit landgoed werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.  Zij telen vruchten en werken in de moestuin en kruidentuin.

Schuilen bij slecht weer

Overdag werken we vooral buiten. Bij slecht weer schuilen wij in het knusse Tuinhuis. Het Tuinhuis heeft een grote ruimte met een zithoek, een open keuken en een toilet. Daarnaast is er een kantine waar wij koffie en thee drinken en lunchen.

De werkzaamheden bestaan bij slecht weer vooral uit het kloven van hout en dingen maken aan de werkbank.

De omgeving

Landgoed de Olmenhorst ligt in de Haarlemmermeerpolder. Deze polder is grote uitgestrekte vlakte met vette klei. Het plaatsje Lisserbroek ligt ongeveer 2 kilometer verderop.

Vanuit het centrum van Lisserbroek ben je met het openbaar vervoer in 20 minuten bij het landgoed. Met de fiets ben je ongeveer 10 minuten onderweg.

Voor wie?

Ben je graag buiten en vind je het leuk om op een landgoed te werken? En heb je een lichte tot matige verstandelijke beperking? Dan kun je bij ons terecht voor dagbesteding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over ‘s Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.