Vier Halloween op het Landgoed

28 Oktober vieren we op de Olmenhorst Halloween. Kinderen kunnen hun eigen pompoen uithollen en versieren. Klik voor meer info

Zelfpluk in herfstvakantie van 14 t/m 29 oktober 2017, dagelijks van 10:00 - 17:00 plukken

Opgelet: onderhoud aan de Getsewoudweg.

Vanaf 16 oktober voert de gemeente Haarlemmermeer onderhoudswerkzaamheden uit aan de Getsewoudweg. Dit is de verbindingsweg van de N207 naar de IJweg. 

 

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Haarlemmermeer.

Landgoed de Olmenhorst

Midden in de Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam, vind je in een oase van rust Landgoed de Olmenhorst. 18 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden, monumentale panden en ateliers.

 

Je bent altijd welkom voor een ontspannen wandeling tussen de boomgaarden of om een bezoekje te brengen aan onze Landgoedwinkel.

 

In het voorjaar, als de fruitbomen hun bloesem dragen, organiseren we de Appelparade. In het najaar, als de bomen hun fruit dragen, organiseren we de Zelfplukdagen. Daarnaast zijn er op het Landgoed jaarrond nog meer andere leuke activiteiten te beleven.

 

De Olmenhorst is bovendien een unieke locatie voor een prachtige bruiloft of een verjaardagsfeest.

 

Ook voor een zakelijk event kun je terecht op het Landgoed. Je kunt een kookworkshop volgen bij onze chef-kok, rustig vergaderen in de boomgaard of een bedrijfsfeest geven.

olmenhorst twitter