Appelparade 2016!

Zoals gebruikelijk staat tijdens het pinksterweekend, van 13 tot en met 16 mei, het Landgoed weer helemaal in het teken van de Appelparade. Tussen 18 hectare biologische appel- en perenbomen staan de leukste stands. Je kunt heerlijk shoppen, je laten verrassen door theater en muziek en genieten van pure, ambachtelijke producten, terwijl je ontspannen kunt rondlopen over het Landgoed. 


Landgoed de Olmenhorst
Midden in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Amsterdam, vind je in een oase van rust Landgoed de Olmenhorst. 18 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden, monumentale panden en ateliers.

 

Je bent altijd welkom voor een ontspannen wandeling tussen de boomgaarden of om een bezoekje te brengen aan onze Landgoedwinkel.

 

In het voorjaar, als de fruitbomen hun bloesem dragen, organiseren we de Appelparade. In het najaar, als de bomen hun fruit dragen, organiseren we de Zelfplukdagen. Daarnaast zijn er op het Landgoed jaarrond nog meer andere leuke activiteiten te beleven.

 

De Olmenhorst is bovendien een unieke locatie voor een prachtige bruiloft of een verjaardagsfeest.

 

Ook voor een zakelijk event kun je terecht op het Landgoed. Je kunt een kookworkshop volgen bij onze chef-kok, rustig vergaderen in de boomgaard of een bedrijfsfeest geven.

Een impressie van de Olmenhorst

olmenhorst twitter