Florian de Clercq overleden

Home Nieuws Florian de Clercq overleden

Landgoed eigenaar Florian de Clercq overleden

We zijn intens verdrietig omdat wij afscheid moeten nemen van Landgoedeigenaar Florian de Clercq die na een kort ziekbed donderdagnacht is overleden. Met hem verliezen we de eigenzinnige hoeder van het landgoed. 35 jaar lang was hij de landgoedeigenaar. Samen met boomgaardmanager Anton Haalboom zorgde hij voor een ommekeer in de boomgaard, door 23 jaar geleden biologisch te gaan telen. Dit heeft het landgoed onder andere kwakende kikkers, een zingende nachtegaal en overheerlijke appelen en peren opgeleverd.

Zijn gedachtengoed om het landgoed te behouden en te verbeteren door toekomstbestendig te telen, het landgoed open te stellen voor publiek zodat men hier kan samenkomen, leren en genieten van de natuur, is ook die van ons. Alles wat hij gezaaid heeft zullen wij tot bloei proberen te brengen en hopen hierbij op jullie steun!

Wil je je medeleven betuigen. We zijn heel dankbaar voor alle bloemen die worden gebracht. We zouden het echter mooier vinden om iets blijvends te creëren.  Zoals een mooie border vol bloemen en planten. Wil je meedoen? Maak een bedrag over naar:

  • Olmenhorst Fruit BV
  • IBAN: NL98 RABO 0336 5746 14
  • Graag vermelden ter nagedachtenis aan Florian.

Vrijdag 12 november is het landgoed telefonisch niet bereikbaar. De Fruitloods winkel en horeca is van 10:00 – 17:00 geopend.

Voor condoleances, het delen van mooie berichten en foto’s. Mail naar: allerliefsteflorian@gmail.com

Lees hier de necrologie uit het NRC van 29 december 2021.