trouwen buiten boomgaard

Trouwen in de boomgaard

Trouwen op het landgoed
Landgoed de Olmenhorst helpt met alle liefde mee om van een huwelijk een uitzonderlijke beleving te maken. We horen graag wat jullie plannen zijn. Wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Bijzondere locaties

Zowel het Boshuis als De Tent zijn officiële trouwlocaties van de Gemeente Haarlemmermeer. Bij de locaties zijn diverse plekken waar je tussen de fruitbomen op het gras of onder een eeuwenoude boom het ja-woord kunt geven.  Bekijk ons locatieoverzicht

 

Ons horecateam heeft veel ervaring in het verzorgen van jullie huwelijksprogramma, van ceremonie, lunch, diner, high tea, borrel en een feest.

 

Voordelig trouwen op het landgoed: onderstaande voordelen gelden niet voor huwelijken via 'The perfect wedding' 

  • op maandag t/m donderdag of op een datum die binnen nu en 3 maanden.  Prijsindicatie bij 35 daggasten en 100 feestgasten van € 9500,- voor € 8000,- bij programma ceremonie t/m feest van 14.30-01.00 uur. ( Andere aantallen en tijden zijn natuurlijk bespreekbaar) 
  • Bij uw huwelijk in januari, februari, maart en april de eerste twee weekenden en in november rekenen we hiernaast ook geen locatiekosten voor het Boshuis of DE TENT bij een minimale omzet van € 3500,-

 

 

Open dagen

De Olmenhorst doet niet mee aan Open dagen. Graag leiden wij jullie persoonlijk rond en horen graag welke plannen en ideeën jullie hebben voor jullie huwelijk. Ook kan je van zonsopgang tot zonsondergang op het landgoed wandelen en sfeerproeven. 

Partners

In onze jarenlange ervaring met bruiloften hebben we veel kennis opgedaan met betrouwbare partners die kwaliteit en maatwerk afleveren. Voor de styling raden we bijvoorbeeld Linea Verde (gevestigd op het landgoed) aan, als fotograaf Imagine trouwfotografie en voor een overnachting in de buurt Bed & Breakfast Aan de Waterkant in Lisse.

 

Wil je meer informatie hierover? Vraag er naar tijdens het kennismakingsgesprek met ons sales team.

 

Tijdens het feest op de Olmenhorst kunt een een prachtig en unieke ' kaart van het leven' laten maken door Martijn Kessler, al reeds 25 jaar gevestigd op het Landgoed

Kijk voor meer informatie op de website van Studio Kessler.

Een vriend als ambtenaar?

Tegenwoordig kun je een familielid of kennis voor één dag aanstellen als trouwambtenaar. Zo maak je jullie bijzondere dag nóg persoonlijker!

Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Haarlemmermeer.

Bruiloft Marcia & Jan

Ben je benieuwd hoe een landelijke bruiloft op de Olmenhorst er uit kan zien? De bruiloft van Marcia en Jan is uitgelicht op Wedspiration.nl. Bekijk daar een blogpost en fotoshoot van hun bruiloft.

offerte

Informatie opvragen

Ben je geïnteresseerd in een huwelijk op het landgoed?

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.

olmenhorst twitter