trouwen buiten boomgaard

Locatie Overzicht

Het Boshuis

 

Wat afgezonderd, aan de rand van een bosstrook en te midden van een oude perenboomgaard staat het charmante houten huis 'het Boshuis'. Het Boshuis is een sfeervolle lichte ruimte met een klassieke Noorse houtkachel.

 

Lees meer...

 

Deze locatie is een officiële trouwlocatie.


De Tent

 

Op een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het Landgoed bevindt zich de Tent. Van buiten een grote pagodetent met groot terras, van binnen warm ingericht met stoere vaste bar.

 

Lees meer...

 

Deze locatie is een officiële trouwlocatie.


Het Veld

 

Rond de Tent bevindt zich het Veld. Dit terrein, een mooi groot grasveld, heeft een oppervlakte van liefst 10.000m2 en omringd door hoge bomen.

 

Lees meer...


Het Lokaal

 

Gelegen aan het gezellige en monumentale plein dicht bij De Fruitloods vind je het Lokaal. Een lichte ruimte, uitstekend geschikt voor vergaderingen en diners voor kleine groepen.

 

Lees meer...


De Stijlkamer

 

In de monumentale Groene Villa uit 1906 bevindt zich een prachtige stijlkamer. Een inspirerende locatie voor vergaderingen van kleine gezelschappen tot 8 personen.

 

Lees meer...


Meer informatie?

Heeft u interesse voor een partij in één van onze locaties? Voor meer informatie en afspraken over bezichtiging kunt u contact opnemen via info@olmenhorst.nl of 0252-413165.

offerte

Informatie opvragen

Ben je geïnteresseerd in een huwelijk op het landgoed?

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.

olmenhorst twitter