trouwen buiten boomgaard

Kinderpartijtjes

De Olmenhorst is een hele leuke omgeving voor een kinderfeestje. Een prachtig, natuurrijk landgoed met leuke activiteiten, wat wil je nog meer? De volgende mogelijkheden bestaan:

 

Creatief - Bij Linea Verde kunt u terecht voor allerlei leuke kinderfeestjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van bonbons maken, boltaartjes versieren, (spiegels) mozaieken of een memobord maken. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden!
De kinderfeestjes van Linea Verde zijn voor jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar en duren gemiddeld 2 uur, inclusief een korte pauze. Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een knutselschort om en wordt er gezongen voor de jarige. De kinderen maken allemaal wat de jarige heeft uitgekozen en na afloop gaan alle knutselwerken natuurlijk mee naar huis! In de pauze is er de gelegenheid om cadeautjes uit te pakken en krijgen de kinderen een lekker glas limonade en een zakje chips.  
Voor meer informatie en inschrijven kunt u kijken op www.linea-verde.nl of bellen naar 06-54388136

 

Zijdeschilderen - Appels, bloesem, een hart of een ander motief; in het zijde-atelier van Leoni Bonnet schilder je iets moois op zijden stof. Als zijdekunstenares en docent vertelt Leoni graag van alles over technieken, kleuren en eigenschappen van zijde. Heus niet alleen voor meisjes...!

Informatie bij Leoni Bonnet, tel. 06-5340416 - www.lebonthi.nl

 

Schatkaart tekenen - Atelier Martijn Kessler organiseert workshops waarin kinderen hun eigen wereld in kaart zetten. Steden met vreemde namen, kastelen, maar ook dieren, dierbaren en natuurlijk een eigen McDonalds! Niks mag ontbreken in het beloofde land! De kaart kunnen ze uiteraard aan het eind van de workshop mee naar huis nemen. www.martijnkessler.nl

 

Ridderpartijtje - Leuk en spannend! Ridderpartijtjes door kunstenaar-cartograaf Martijn Kessler. Het programma bestaat uit een tekensessie waarin de kinderen hun beleveniswereld letterlijk in kaart brengen en een spannende reis door de boomgaarden en bosschages van de Olmenhorst maken. Onderweg wordt een heroïsch gevecht aangegaan met een indrukwekkende boevenbende.
Informatie bij Martijn Kessler, tel. 06-30545534 - www.ridderpartijtjes.nl

 

Kaarsen maken - Bij Kaarsenmakerij Willemijn kun je de leukste en mooiste kaarsen zelf maken! Tijdens je feestje maak je 2 kaarsen op ambachtelijke wijze, deze worden gevormd en gekleurd zoals jij dat wilt en deze kaarsen mag je uiteraard mee naar huis nemen. Je kunt een leuke cd meenemen zodat je tijdens het kaarsen maken naar je eigen muziek kunt luisteren of meezingen. Voor de jarige is er iets speciaals en een kadootje. Als je dit al eens gedaan hebt kun je een afdruk maken van je eigen hand, voor de stoere onder jullie, dit moet je wel even durven. Je moet dan met je hele hand in het kaarsvet,maar na ongeveer 5 keer dompelen heb je wel een heel bijzondere afdruk van je hand. www.kaarsenmakerijwillemijn.nl of tel: 06- 57320773 


Lekker smullen - In het Appelcafé of op het terras bij de landgoedwinkel kunt u taart, cakejes of iets anders lekkers eten en drinken met de kinderen, zowel van te voren als na afloop van het feest. Graag minimaal twee dagen voor het feest even bellen naar 0252-413165, dan zorgen wij dat alles geregeld wordt.
 

offerte

Informatie opvragen

Ben je geïnteresseerd in een huwelijk op het landgoed?

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0252-413165 of vul onderstaand formulier in.

olmenhorst twitter