Adoptiepluk 2019

Appels van je eigen boom plukken? Adopteer nu en je plukt nog dit jaar de vruchten.

Kies je favoriete appel. Santana bijvoorbeeld of Elstar,  Jonagold, Santana ,  Jonagored,  Autento of Topaz. Welke appelboom je ook kiest, je boom krijgt een bordje met de naam of tekst die je zelf kiest.

Wij zorgen goed voor je boom. Dat doen we 100% biologisch. Zonder chemische stoffen, maar met natuurlijke producten. En met hulp van de natuur. Zo houden koolmezen en zweefvliegen de bomen vrij van rupsen en luizen en helpen bijen bij de bestuiving.

De hele oogst mag je zelf plukken. Soms is dat meer dan twintig kilo, een enkele keer minder dan acht. De natuur laat zich namelijk niet dwingen. Geen zorg, bij een tegenvallende oogst krijgt je van ons iets extra’s. Iedere appelboom kent zijn eigen oogsttijd. Het plukschema geeft een indicatie. In het najaar laten wij u precies weten wanneer de boom het beste geplukt kan worden.

Wanneer kun je plukken?

We verwachten dat we de adoptieboomgaarden vanaf 14 september kunnen gaan openstellen. Maar heb je een vroege appels dan kan dat al vanaf  2 september.  We houden je via nieuwsbrieven op de hoogte en zodra het plukschema bekent is plaatsen we het schema op deze pagina.

Meer informatie over adoptiebomen

Nieuws uit de boomgaard
We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurd op het Landgoed.

Search