Eelke Ten Broeke terug op de Olmenhorst

Home Nieuws Eelke Ten Broeke terug op de Olmenhorst

Eelke ten Broeke per 1 mei uitbater Fruitloods.

Eelke is de nieuwe ondernemer in de Fruitloods. Hoewel nieuw……

Eelke ten Broeke begon als ondernemer op 24 jarige leeftijd bij restaurant ’t Fort bij het kunstfort in Vijfhuizen. Hij besefte al snel hoe voedzaam de grond van de Haarlemmermeer is. Daarom sloot Eelke zich als eerste restaurant aan bij de Meerboeren. Restaurants kunnen immers de etalage zijn voor de producenten. Gegrepen door de liefde voor pure producten besloot Eelke zijn restaurant ’t Fort na zes jaar te verkopen.

En daar stond hij met zijn messenset op de oprijlaan  van Landgoed de Olmenhorst. Hij werd opgenomen in de Olmenhorst familie waar hij jarenlang prachtige evenementen, bruiloften, workshops en diners culinair verzorgde.

Toen was het tijd om weer verder te gaan. Dit keer koos Eelke voor klein en vooral huisgemaakt. Zo kwam het concept Cunst uit de doeken; een prachtig klein restaurant gelegen in het mooie pittoreske kunstenaarsdorp Bergen. Waarbij huisgemaakt de basis werd: van pasta tot ijs.

Daar heeft Eelke zich als kok verder kunnen ontwikkelen. Steeds meer miste hij de  omgeving en de diversiteit van de Olmenhorst. Eelke kwam weer vaker naar de Olmenhorst en toen de huidige ondernemers besloten te stoppen, was de keuze snel gemaakt.

Per 1 mei is Eelke weer terug op Landgoed de Olmenhorst en zal hij met plezier en creativiteit producten uit de omgeving weer terugbrengen op de volledig biologische en duurzame menukaart.