Groenten- en Fruittas

Gemakkelijk je biologische groente en fruit boodschappen doen!

Wij bieden u in samenwerking met Proef Vitatas de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse abonnementen. Hierdoor word je ‘boodschappentas’  met actuele natuurproducten gevuld en elke week zit er een receptenkaart bij. Meer informatie en aanmelden voor de tas, kan in de Landgoedwinkel.  

 

Proef kiest voor een duurzame, transparante relatie tussen teler/producent en consument. Op de website van Proef kun je de herkomst van de producten achterhalen, meer te weten komen over de boer, en zijn of haar verhaal en het product waarvoor ze hun passie hebben. Je leest dat versproducten niet uit een industrieel potje komen, maar letterlijk met hart en ziel worden verzorgd om de consument een topproduct te leveren. Waarschijnlijk lees je ook allerlei bijzonderheden die je alleen van deze boeren zelf te weten kunt komen. Dat is toch leuk!

 

Abonnement op de tas

Abonneren op een tas kan eenvoudig door langs te komen in de Landgoedwinkel. De tassen worden geleverd op maandag, woensdag en vrijdag. Wil je het abonnement (tijdelijk) stopzetten, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, geef dat dan door in de winkel.

 

De Proef Vitatas is verkrijgbaar in 7 varianten: 

- 1-persoonstas (groenten en fruit) 8,25 euro  

- 2-persoonstas (groenten) 8,25 euro

- 2-persoons Holland tas (Nederlandse groenten en (soms) fruit) 8,25 euro

- 2-persoons Extra tas (luxe groentetas) 10,75 euro

- 2-persoons Combi tas (groenten en fruit) 12,75 euro

- Fruittas (fruit) 8,25 euro

- 4-persoons Gezinstas (groenten) 10,75 euro

olmenhorst twitter