Onze Landgoedwinkel gaat veranderen

Je hebt wellicht al gemerkt dat wij in en rond de Landgoedwinkel druk bezig zijn met allerlei veranderingen. Onze horecagelegenheid wordt namelijk uitgebreid. Je kunt vanaf nu ook in de winkelruimte terecht voor een kopje koffie met vers gebakken taartjes, een huisgemaakte soep en lekkere broodjes. Wist je trouwens al dat al enige tijd alle ingrediĆ«nten in onze lunchroom van biologische oorsprong zijn? Daarom zijn wij ook bezig met certificering voor het EKO-keurmerk.

Door deze veranderingen en aanpassingen in het assortiment, zal de Landgoedwinkel compacter worden. Natuurlijk zullen de Olmenhorst appels en peren en de Olmenhorst producten zoals de sappen prominent in ons aanbod blijven. Wat ook leuk is dat veel items van de kaart in de winkel kunnen worden gekocht om ook thuis van te genieten zoals de soepen en taartjes.

Het gevolg is dat wij per 1 december geen groente, fruit en zuivel meer geleverd zullen krijgen. Tevens zullen wij vanaf dan 20% korting geven op een groot aantal producten in onze winkel.

Helemaal nieuw in de Landgoedwinkel is dat we andere ondernemers de gelegenheid geven hun originele producten aan te bieden. Hiervoor kan men kastruimte in de winkel huren. Uiteraard selecteren wij producten die bij het Olmenhorst concept passen. Op deze manier zal er in de winkel nog meer variatie aan producten te vinden zijn!

Mocht je interesse hebben in het verkopen van jouw producten in onze winkel dan horen wij dit natuurlijk graag. 

Wij zijn zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

olmenhorst twitter