Werken in de Fruitloods, op Landgoed de Olmenhorst? Nu kan het!

Werken in de Fruitloods, op Landgoed de Olmenhorst? Nu kan het!

Heb je zin om komende zomer of in de bediening of als keukenmedewerker aan de slag te gaan? Dan is werken in Restaurant De Fruitloods misschien wel iets voor jou.
Op het landgoed is altijd wat te beleven, het hele jaar door worden er leuke evenementen georganiseerd. In de Fruitloods kun je lekker eten, drinken en winkelen.

Voor het seizoen 2022 zijn wij op zoek naar:

  • Bedieningsmedewerker Restaurant De Fruitloods

Vanaf 1 mei is onze Fruitloods weer dagelijks open van 10:00 – 17:00 uur.
Je werkuren zullen zijn van 09:00 – 18:00 en je verdient volgens de Horeca CAO. Je wordt ingewerkt on the job, dus je verdient vanaf uur 1 je geld!

  • Keukenmedewerker Restaurant De Fruitloods

Heb jij liefde voor eten en ben je handig in de keuken? Dan is dit jouw kans om veel te leren. Je mag alles doen en maken wat er op de kaart staat, de keuken is all yours! Uiteraard word je goed ingewerkt door onze top kok. Dit is een mooie referentie voor op je CV!!

Lijkt het je wat, dan komen we graag in contact met je. Je werkuren zullen zijn van 09:30 – 17:30, je verdient volgens de Horeca CAO.

  • Spoelkeukenmedewerker Restaurant De Fruitloods

Ben je een beetje handig en vlug en vind je het leuk om flink door te pakken? Kom werken in onze spoelkeuken, gezellig met een collega zorgen jullie ervoor dat alles schoon en netjes wordt. Je wordt ingewerkt on the job, dus je verdient vanaf uur 1 je geld!

Dus: ben je 15 jaar of ouder en wil je lekker aan de slag in de horeca? Dan is De Fruitloods DE plek voor jou. We hebben nog elke dag van de week diensten beschikbaar. Je fooien mag je zelf houden, je luncht lekker van de kaart en we gaan toffe personeelsdagen organiseren waarbij we o.a. een Personal Trainer langs laten komen, maar vooral ook gezellig met het hele team een dagje gaan chillen en elkaar leren kennen.

Graag horen van jou via: fruitloods@olmenhorst.nl
Stuur ons je CV en geef aan waarom je geïnteresseerd bent. Wij nemen binnen 1 week contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Eelke ten Broeke en Liesbeth Leurdijk

Restaurant en Landgoedwinkel De Fruitloods

We houden je graag op de hoogte van het Landgoed.