Biologische groenten en fruit

Biologische groente en fruit, vers van het land op jouw bord.

De pakketten

Biologische groente en fruit, vers van het land op jouw bord. Dat proef je echt! Kievit stelt wekelijks mooie en gevarieerde biologische groentepakketten en fruitpakketten samen en ondersteunt en informeert met kooktips, recepten en achtergrondinformatie.

Je bestelt en betaalt het pakket bij de ons in De Fruitloods, op vrijdag kun je het pakket dan afhalen. Ben je benieuwd naar wat er in het groentepakket zit? Iedere zaterdag om 08.00 uur wordt de inhoud van het groentepakket op www.kievitamines.nl gezet. Het fruitpakket is een wekelijkse verrassing.

De groentepakketten

Kievit levert de groentepakketten in de maten klein, medium en groot. Een klein pakket is ideaal voor alleenstaanden, een medium pakket voor bijvoorbeeld kleine gezinnen of stellen, en grote pakketten voor grotere gezinnen.

Het Basis groentepakket (klein, medium of groot) bevat alle denkbare toegankelijke groenten, en is voldoende voor 4 à 5 dagen koken.

Het Super groentepakket (klein, medium of groot) bevat verrassende variatie met vooral luxere groenten, en is voldoende voor 4 à 5 dagen koken.

Het Combi groente-/fruitpakket (klein, medium of groot) bevat toegankelijke groenten aangevuld met handfruit, en is voldoende voor 2 à 3 keer koken.

De fruitpakketten

De fruitpakketten zijn verkrijgbaar in:

Basisfruitpakket: vitamines van 4 à 5 soorten fruit, wekelijks ongeveer 2,5 kg

Superfruitpakket: een complete fruitmand met 5-7 soorten in een tasje, wekelijks ongeveer 3,5 kg

Zomer/Zpeciaalfruitpakket: luxe fruitsoorten (zoals pruimen, druiven, meloen, ananas) aangevuld met handfruit (appels, peren, bananen en andere handfruit van het seizoen). In de winter bevat het pakket heerlijke vruchten uit het Zuiden. Zomerfruit is er van week 24 tot ongeveer week 39. Zomerfruit en Zpeciaalfruit gaan in elkaar over.

Aanvullende pakketten

Het is mogelijk om naast een groente- en/of fruitpakket aanvullende pakketten af te nemen. Lekker, makkelijk en natuurlijk 100% biologisch.

Kievit heeft de volgende aanvullende pakketten:

Aardappelen: een kleine of een grote zak met uitermate smakelijke aardappelen (Agria, Frieslander, Raya of vergelijkbare aardappel). Deze aardappels zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Van stamppot tot frietjes!

Perssinaasappels*: extra vitamines in een kleine (1 kg), medium (2 kg) of grote (5 kg) zak.

* mogelijk korte onderbreking einde zomer/herfst

bananas-carrots-cherries-264537

Over Kievit

Kievit is al meer dan 20 jaar bezig met biologische tuinbouw. Door de jaren heen is het bedrijf op biologische wijze tot een mooie bedrijfsomvang gegroeid. Kievit werkt met een hecht team vanuit Katwijk aan een sterke toekomstgerichte samenwerking met telers en consumenten.

Alle producten in het pakket zijn biologisch, waar mogelijk zet Kievit zelf liever een stap extra. Zo vind je ook producten die onder het Demeter-keurmerk vallen in het pakket. Dit betekent: de mooiste, goed gecontroleerde biologische en biodynamische producten.

Nieuws uit de boomgaard
We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt op het Landgoed.

Search