Het Concept

De Fruitloods op Landgoed de Olmenhorst biedt webwinkels, beginnende ondernemers, en labels een fysieke verkoopplek. Dit is speciaal in het leven geroepen voor ondernemers die vaak niet over een eigen (fysiek)verkooppunt beschikken. De Landgoedwinkel biedt hiervoor een creatief antwoord: de ruimte, organisatie en personeel worden voor een vast maandelijks bedrag door de Landgoedwinkel verzorgd. Onze Landgoedwinkel is een plek waar je kunt ontspannen of juist werken, waar je heerlijk kunt lunchen of van een high tea kunt genieten, inspiratie opdoen, workshops kunt volgen of gewoon heerlijk rond kunt neuzen. Wij zijn zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor wie

Voor ondernemers die duurzame, originele of handgemaakte producten verkopen. Hierbij kan je denken aan accessoires, leuke woonproducten, babyspulletjes of sieraden. Tevens is het ook mogelijk om etenswaren te verkopen bijvoorbeeld leuke kruidenblikjes, thee of delicatesse. Naast bestaande merken hebben wij ook plek voor startende ondernemers.
Wij vinden het belangrijk en noodzakelijk om goed voor natuur, milieu, dier en mens te zorgen. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Dat kan fair trade, biologisch of ecologisch zijn. Daarnaast ook handgemaakte producten door mensen met passie voor hun werk en hun product. Wij kiezen onze huurders met zorg uit, het moet passen binnen ons concept.

Promotie

Op onze website vermelden wij jouw webshop met een foto en link naar jouw website. Tevens zullen wij zodra je een kast bij ons huurt, dat op Facebook en Instagram vermelden. In onze winkel richt jij jouw kast in zoals jij dat wilt met eventuele ondersteuning van onze styliste.

Search