Corona en Landgoed de Olmenhorst

 1. Het landgoed en de boomgaarden zijn gewoon van zonsopgang tot zonsondergang geopend. Je bent welkom om te komen wandelen en fietsen. Graag wel 1,5 meter afstand houden. Vanwege corona mogen wij extra geen zitplaatsen op het veld creëren. de Toiletten bij de Fruitloods zijn gesloten omdat wij de hygiëne niet kunnen garanderen.
 2. Onze horeca is gesloten t/m 31 mei 2020.
  We zijn telefonisch en per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag.
 3. De winkel van de Fruitloods is geopend op woensdag t/m zondag van 11:00 – 18:00 uur.  De richtlijnen voor de winkel zijn als volgt:
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
  • Houd ook bij ons in de winkel zoveel mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) tot anderen, zowel naar andere klanten, als ook naar onze medewerkers.
  • Betaal digitaal, dus met je PIN-pas of je telefoon.
  • Wij willen je vragen in geval van ziekteverschijnselen, niet naar onze winkel te komen.
 4. De winkel van de Fruitloods is geopend op woensdag t/m zondag van 11:00 – 18:00 uur. Het onderstaande is in de Fruitloods  verkrijgbaar:
 5. Onze producten zitten nu ook in een box van Locals leiden.
 6. Vanwege de COVID-19 maatregelen geannuleerd:  31 mei en 1 juni Appelparade
 7. Niet mogelijk tot 31 mei 2020:
  • Lunch en high tea
  • Picknickmanden en BBQ pakketten
 8. We gaan er voorlopig vanuit dat we de zelfpluk 2020 van 12 september t/m 25 oktober door kunnen laten gaan. Bij het adopteren van een adoptie appelboom kan je zelf (binnen een bepaalde periode) kiezen wanneer je komt plukken. Lees hier meer…

We houden je via social media (volg ons op Instragram en Facebook) en de website op de hoogte. Heb je vragen? We zijn bereikbaar via info@olmenhorst.

Search