Schrijf nu in!

Adopteer een appelboom. De oogst is voor jou, voor je familie of voor je relaties.

 

In verband met de aanstaande BTW verhoging zijn de kosten van adoptiebomen verhoogd. De jaarlijkse kosten van een adoptieboom zijn voortaan € 29,75.

Eenmalig brengen we € 7,50 in rekening. Dat is voor administratie en het persoonlijke naambord bij je boom. 

 

 

Alleen voor Elstar bomen:

Wil je een Elstar adopteren? We geven momenteel jonge Elstar bomen uit. Deze zijn twee jaar geleden aangeplant en hebben vorig jaar hun eerste vruchten afgeworpen. Omdat we verwachten dat ze dit jaar nog niet de volledige oogst dragen, maar 'slechts' zo'n 10 kilo, vragen wij nu €19,75 voor het eerste jaar. Voor de daarop volgende jaren verwachten wij dat de boom de volledige oogst zal dragen. Wel bieden we óók voor deze bomen gewoon onze plukgarantie van 8 kilo (ongeveer 40 appels).

 

Het onderstaande formulier kunnen we wat betreft de prijs niet aanpassen. We zullen bij het inlezen van uw gegevens echter handmatig de korting toepassen.

 

Onze excuses voor het ongemak.


Inschrijfformulier "Een appelboom op de Olmenhorst"

NAW
Man/Vrouw
E-mailadres *
(alle communicatie verloopt per email)
Hierbij machtig ik Olmenhorst Fruit B.V. het totaalbedrag van deze inschrijving en vervolgens tot wederopzegging de toekomstige jaarlijkse bijdragen, af te schrijven van mijn bankrekening.
 machtiging/kado*
extra
Ik geef deze adoptieboom/-bomen aan iemand cadeau , daarom machtig ik hierbij Olmenhorst Fruit B.V. onherroepelijk éénmalig het totaal bedrag af te schrijven van bovenstaande bankrekening.
Adoptieboom als kado
Vermeld hieronder de gegevens van degene aan wie je de boom geeft.
Man/Vrouw
Boomkeuze 1
Geschenkcertificaat
Boomkeuze 2
Geschenkcertificaat
Boomkeuze 3
Geschenkcertificaat
Boomkeuze 4
Geschenkcertificaat
Boomkeuze 5
Geschenkcertificaat
Kosten
Hieronder vind u een overzicht van de kosten.
btns

Adopteer een appelboom!

Wist je dat je op ons landgoed je eigen boom kunt adopteren? Je kunt dan de groei en bloei van de boom meemaken en uiteraard mag je in het najaar, als de vruchten rijp zijn, alle appeltjes plukken! Hoeveel vruchten een boom draagt verschilt per jaar, maar neem voor zekerheid maar een paar flinke lege kratten mee als je komt plukken! Sommige bomen dragen wel 40 kilo vruchten.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

olmenhorst twitter