Een appelboom als relatiegeschenk

 Schrijf je nu in.

 

Een appelboom en diens vruchten als relatiegeschenk. Voor zakenpartners en opdrachtgevers of als cadeau voor uw collega’s. Het is een origineel én symbolisch geschenk. Een appelboom staat namelijk voor groei en bloei. Dat is precies wat je je relaties en je team toewenst. 

 

Duurzaam en verantwoord

De boomgaard van de Olmenhorst is 100% biologisch. We gebruiken geen chemische stoffen, maar werken nauw met de natuur samen. Met koolmezen en zweefvliegen bijvoorbeeld, die de bomen vrijhouden van rupsen en bladluizen. Biologische fruitteelt is niet alleen milieuvriendelijk, het zorgt ook voor meer biodiversiteit. Daarom is het adopteren van een appelboom zo’n verantwoorde keuze.

 

Uitwaaien op de Olmenhorst

Je relaties en/of collega’s hebben een jaar lang plezier van hun appelboom, met als hoogtepunt de pluk met vrienden en kinderen in het najaar. De boomgaard is in ieder jaargetij prachtig. Op Landgoed De Olmenhorst is er van alles te doen: in het Appelcafé, in de bijzondere ateliers, de winkels en tijdens leuke evenementen. 

 

De kracht van marketing

De appelboom krijgt een eigen naambord, eventueel met het bedrijfslogo. Daarnaast sturen wij vier keer per jaar een nieuwsbrief naar die relaties die je een boom cadeau heeft gedaan. Die mailen wij jou ook, als je dat wilt. Dan kun je daarop inspelen met een persoonlijk bericht: “Alles staat in groei en bloei, zie ik.”, of “Het is bijna tijd voor appeltaart.”

 

Op een bijzondere plek

Wil je de appelboom op een bijzonder moment overhandigen? Te midden van het groen vind je prachtige locaties als het Boshuis, de Groene Villa, het Lokaal en de Tent. Landgoed De Olmenhorst is dé plek voor vergaderingen, presentaties en feesten. 

 

Kies voor een appelboom als relatiegeschenkSchrijf je nu in.

Adopteer een appelboom!

Wist je dat je op ons landgoed je eigen boom kunt adopteren? Je kunt dan de groei en bloei van de boom meemaken en uiteraard mag je in het najaar, als de vruchten rijp zijn, alle appeltjes plukken! Hoeveel vruchten een boom draagt verschilt per jaar, maar neem voor zekerheid maar een paar flinke lege kratten mee als je komt plukken! Sommige bomen dragen wel 40 kilo vruchten.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

olmenhorst twitter