Werken op de Olmenhorst

Hou je van de buitenlucht? Heb je affiniteit met de natuur en biologische fruitteelt? Dan is werken op de Olmenhorst misschien wel iets voor jou. Op het landgoed is altijd wat te beleven, we organiseren jaarrond allerlei leuke evenementen, we hebben een lunchroom en in het najaar is er natuurlijk de Zelfpluk.

 

Staat hieronder geen vacature of wil je solliciteren voor een andere functie? Je kunt altijd je CV en motivatie mailen naar info@olmenhorst.nl. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Medewerker Technische Dienst. ( max. 24 uur )

Ter versterking van het team zijn wij op korte termijn op zoek naar een medewerker voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op het landgoed. Ben je flexibel van aard, handig en gezellig. Stuur een mail naar info@olmenhorst.nl t.a.v Joep

Fruitloods Medewerkers gezocht!

Ben jij momenteel aan het studeren of heb je een tussenjaar en kan je wel een zakcentje gebruiken? Landgoed de Olmenhorst is op zoek naar leuke en enthousiaste medewerkers. Wil je meer weten? Lees dan snel onderstaande omschrijving.

 

Je gaat meewerken in onze Fruitloods die bestaat uit een winkel en horeca gedeelte. Je helpt mee met alle voorkomende werkzaamheden.

Elke maand wordt er een planning gemaakt die flexibel in te delen is. Belangrijk is dat je beschikbaar bent op zaterdag. Tevens ben je doordeweeks beschikbaar in de vakanties. Wij zijn op zoek naar collega’s die voor langere tijd beschikbaar zijn.

•    Je bent flexibel en betrouwbaar

•    Je houdt van aanpakken en bent fysiek in goede conditie

•    Je bent leergierig en enthousiast

•    Je hebt ervaring in de horeca en/of  een winkel

•    Je bent minimaal 21

 

Wij bieden een leuke en afwisselende bijbaan die goed te combineren is met een studie, binnen een informeel bedrijf waar het door de goede sfeer en collegialiteit prettig vertoeven en werken is.

Vind je het leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar fruitloods@olmenhorst.nl t.a.v. Amy Christie.

Horeca medewerker voor partijen

Landgoed de Olmenhorst is op zoek naar leuke en enthousiaste medewerkers voor. Je werkt als horeca medewerker op een van onze locaties in de boomgaard tijdens feesten, vergaderingen en andere partijen. Je bent flexibel en betrouwbaar, je houdt van aanpakken en bent stressbestendig en je  hebt oog voor detail

Ervaring in de horeca is een pré en herintreders zijn van harte welkom

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een informeel bedrijf waar het door de goede sfeer en collegialiteit prettig vertoeven en werken is.
Vind je het leuk om ons team te komen versterken. Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar info@olmenhorst.nl t.a.v Paul Lugtigheid.

olmenhorst twitter