Privacyverklaring: een overzicht.

Zo’n privacyverklaring is vaak lang, onoverzichtelijk en niet te begrijpen. Daarom in het kort, gewoon in mensentaal:


Wij, Landgoed de Olmenhorst, verzamelen persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Of deze nu van klanten, relaties, medewerkers of leveranciers zijn- wij doen dit uitsluitend ter uitvoering en verbetering van onze bedrijfsvoering. Denk hierbij aan onze dienstverlening in de Fruitteelt, zoals het Olmenhorst Fruitbomen Adoptieplan, onze horeca en eventcatering en de verkoop van onze sappen.

 


Je kunt te allen tijde opvragen welke persoonsgegevens wij van je bijhouden, deze wijzigen of verzoeken dat wij ze verwijderen waar we dan braaf gehoor aan zullen geven. Je kunt altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vind dat wij hierin te kort schieten.

 


Binnen de Olmenhorst worden persoonsgegevens uitsluitend verwerkt door geautoriseerde collega’s en bedrijven. Het gebeurt namelijk soms, zoals met de cookies op onze website, dat wij informatie uitwisselen met derden zoals Google.

 


We verwerken op de Olmenhorst géén bijzondere persoonsgegevens. Hieronder zouden vallen bijvoorbeeld religieuze overtuiging en gezondheidsklachten.

 


Wil je de gehele privacy verklaring lezen? Klik dan hier.

olmenhorst twitter