Schrijf je in en adopteer een biologische appelboom

Vul het formulier in en geniet van je eigen appels.

Schrijf je nu in en adopteer een boom voor 2022!

Adopteer een appelboom. De oogst is voor jou, voor je familie of voor je relaties. De jaarlijkse kosten van een adoptieboom bedragen tussen de € 31,00 en de € 36,00. Eenmalig brengen we € 7,50 in rekening. Dat is voor administratie en het persoonlijke naambord bij je boom.

De prijzen van de adoptiebomen zijn per ras en hieronder weergegeven:
Appelras Prijs boom  Inschrijving  Prijs 1e jaar Kilo garantie 
Autento € 31,00 € 7,50 € 38,50 8
Elstar € 31,00 € 7,50 € 38,50 8
Jonagold € 36,00 € 7,50 € 43,50 12
Jonagored € 36,00 € 7,50 € 43,50 12
Santana € 31,00 € 7,50 € 38,50 8
Rode Topaz € 31,00 € 7,50 € 38,50 8

Let op!

  • Vanwege de minimale beschikbaarheid aan vrije bomen, betekent een keuze voor Jonagold automatisch dat we een Jonagored toewijzen.
  • Dit formulier biedt de mogelijkheid tot 5 bomen af te nemen. Wil je meer bomen af nemen neem dan contact op.
  • Indien je een boom wilt adopteren voor een school, BSO of klas, dan is dat mogelijk. Wij vragen je wel om de appels onder begeleiding te komen plukken. Lees bij de kinderappelpluk hier meer over.
  • Wil je een boom cadeau doen? Vul dan dit formulier in.

Maak kennis met onze partner: Black Jaguar Foundation. 

Het is onze verantwoordelijkheid om op een respectvolle en duurzame wijze om te gaan met moeder aarde zodat we niet de volgende generatie(s) opzadelen met de negatieve gevolgen van ons bestaan. Zullen we samen de wereld groener kleuren?

Doneer € 5,- of meer bovenop het bedrag van jouw adoptieboom. Wij (de Olmenhorst) leggen voor iedere € 10,- een bedrag van € 5,- bij. Met deze donaties plant de Black Jaguar Foundation inheemse bomen in de Araguaia biodiversiteitscorridor. Het doel is om een van de grootste herbebossings-projecten en ’s werelds langste biodiversiteitscorridor te realiseren in Brazilië. Laten we samen de wereld een beetje groener maken! Je maakt je donatie kenbaar via het onderstaande formulier.

Meer lezen over Black Jaguar Foundation? Klik hier

BJF

 

Steun het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF)

Bij het adopteren van een adoptieboom kun je er voor kiezen om een donatie te doen van € 5,- ten gunste van het WKOF. De Olmenhorst vult de donatie met € 2,50 aan. Op het bordje bij je boom komt de naam en het logo van het WKOF.

Samen dragen we bij aan een wereld zonder kanker!

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al meer dan 25 jaar een autoriteit in Nederland op het gebied van voeding en leefstijl in relatie tot kanker. Met onderzoek en voorlichting werkt het WKOF aan minder kanker, meer kans op overleving en een betere kwaliteit van leven tijdens en na kanker. Je maakt je donatie kenbaar via het onderstaande formulier.

Meer lezen over Wereld Kanker Onderzoek Fonds? Klik hier

WKOF

 

adoptieboomgaard