Een appelboom helemaal voor jezelf waar je de groei en bloei van meemaakt. Van tere knop in de winter, bloesem in de lente,  diep groen in de zomer, tot rijpe appel in het najaar. Een boom waar je de vruchten van plukt. Die vind je in de biologische boomgaard van Landgoed de Olmenhorst.

De oogst is helemaal voor jou,  je familie of je zakelijke relaties. Voor slechts € 29,75 per jaar heb je je een eigen appelboom én kun je rekenen op de beste zorg voor deze appelboom. Eenmalig brengen we € 7,50 in rekening. Dat is voor administratie en het persoonlijke naambord bij je boom.

Schrijf je nu in!

Keuze uit wel 7 appelrassen

Ben je fan van Elstar? Of heb je misschien een lichte appelallergie en kies je daarom voor de Santana? Of misschien vind je de Jonagold wel de perfecte appeltaart-appel. Wij hebben maar liefst 7 verschillende rassen beschikbaar in het Olmenhorst Fruitbomen Adoptieplan, voor ieder wat wils.

verschillende rassen
4
santana-boomgaard-traktor

We zorgen goed voor je boom

De boomgaard van de Olmenhorst is 100% biologisch. We gebruiken geen chemische stoffen, maar werken nauw met de natuur samen. Met koolmezen en zweefvliegen bijvoorbeeld, die de bomen vrijhouden van rupsen en bladluizen. Biologische fruitteelt is niet alleen milieuvriendelijk, het zorgt ook voor meer biodiversiteit. Daarom is het adopteren van een appelboom zo’n verantwoorde keuze.

Lees meer over onze werkwijze

Hoeveel appels kun je verwachten?

Ons boomgaardteam werkt elk jaar hard om er voor te zorgen dat je waar voor je geld krijgt. Ze beregenen als het vriest tijdens de bloesem periode, ‘dunnen’ als appels beschadigd zijn door hagel en snoeien de bomen elk jaar (met de hand, alle 60.000!) om een mooie balans tussen groei en vruchtdracht te vinden. Door hun expertise en inzet durven we een oogst te garanderen van minimaal 8 kilo. Maar de oogst bedraagt vaker veel meer dan dat. We kennen uitschieters van 30 kilo, maar 15 kilo komt met regelmaat voor.

Geef een boom cadeau!

Een origineel én symbolisch cadeau. Een boom staat voor de cyclus van het leven. Voor groei en bloei. Voor verbinding tussen hemel en aarde. Meld je aan en wij maken de adoptie in orde. Het pasje voor de boom ontvangt de begunstigde na ongeveer 3 weken. Indien je dit te vroeg vindt, laat het ons weten!

Als je wilt kun je een mooi geschenkcertificaat bestellen. Deze ontvang jij (als begunstiger) binnen enkele dagen. Dan heb je iets om te overhandigen als je de boom cadeau doet!

Doe een boom cadeau

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten en nieuwtjes op het landgoed.

Search