Meditatieles door Claire's Mission

Vrijdag 19 juli 2019 Meditatieles

Wanneer is de laatste keer geweest dat je echt even stil hebt gestaan? Het gras onder je voeten hebt gevoeld, je longen vol hebt geademd met schone lucht en de tijd hebt genomen om op je gemakje een appel of peer te eten? Dat het leven soms voorbij raast en je gevangen wordt in de hectiek van de dag, is ook voor mij heel herkenbaar. Juist daarom heb ik een bijzondere meditatieles gemaakt die je alle tools geeft om met meer aandacht en liefdevolle focus in het hier en nu te zijn. En het is niet zomaar een les! Het is in het avondzonnetje, heerlijk tussen de peren- en appelbomen op de Olmenhorst Intens genieten, dat is het thema, doe je mee?

DATUM & TIJD
Datum: vrijdagavond 19 juli van 20:00 – 21:00 uur. Vanaf 19:30 verzamelen bij de ingang

DOE JE MEE?
Geef je via facebook op bij dit evenement: https://www.facebook.com/events/375216123105629/

De investering voor deze meditatieles bedraagt € 15,- hiervan wordt 20% geschonken aan Landgoed de Olmenhorst.

Wie is Claire?

Mijn naam is Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh. Ik blog op clairesmission.com en het is mijn missie om een einde te maken aan dierenleed wereldwijd op een mindful wijze. Inmiddels ben ik al ruim 12 jaar in de leer als meditatieleraar en thuis in verschillende methodieken en oefeningen. Of het nu gaat om loopmeditaties, zit meditaties, yoga nidra, ASMR of dagelijkse meditatie.

Woensdag 17 juli Kindermeditatie
voor kinderen van 4 - 10 jaar

Feestjes, vriendjes, leuke dingen doen, school, spelletjes spelen, hobby’s, sporten en nog véééél meer. Het valt niet altijd mee om kind te zijn. En daarom geef ik een speciale meditatieles voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Tijdens deze les laat ik ze voelen wat ze kunnen doen wanneer ze ‘s avonds niet kunnen slapen omdat de gedachtes in hun hoofd maar blijven komen, ik leer ze hoe ze kunnen ontspannen en hoe fijn het is om soms zelfs helemaal niks te doen. En het is niet zomaar een les! Nee, ze gaan lekker op blote voeten mediteren tussen de appel- en perenbomen bij Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Doet jouw (klein)kind ook mee?

WAT WE GAAN DOEN

Tijdens deze bijzondere les, gaan we een aantal hele leuke dingen doen! Zo lees ik een bijzonder verhaaltje voor, gaan we leren mediteren, mindful een appel of peer leren eten en gaan we een mandala inkleuren. Het wordt super leuk, leerzaam en ontspannend!

DATUM & TIJD
Datum: woensdag 17 juli van 15:00 – 16:00 uur.

Verzamelen van 14:45  – 14:55 uur bij de speeltuin op het landgoed.  Uiteraard ben je zelf ( ouder en grootouders) ook van harte welkom om mee te doen! Je mag ook even genieten van een uurtje quality time voor jezelf. Wat voor jou fijn is.

AANMELDEN:
Geef je via facebook op bij dit evenement https://www.facebook.com/events/2291044537880524/

De investering voor deze meditatieles bedraagt € 15,- hiervan wordt 20% geschonken aan Landgoed de Olmenhorst.

Search