Workshop: Handlettering voor kinderen in de Fruitloods

Leer hoe je van elke letter een eigen kunstwerk maakt

Kom tijdens de herfstvakantie en de 25e editie van de appelpluk naar de gezellig workshop Handlettering. De Lettertantes geven op 24 oktober een workshop speciaal voor kinderen en ouders. Maak er een gezellig uitje van en combineer de workshop met appels plukken in de boomgaard!

 

Uitleg over handlettering:

Letters tekenen stap voor stap

Versieren van letters

Oefenen basisvormen en letters onder begeleiding

 

De workshop duurt 1,5 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen en zelfs een mooi handschrift hebben is geen vereiste. Het gaat erom dat je lekker bezig bent. De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Binnen de groep is er 1 op 1 begeleiding.

 

Kosten en reserveren

De workshop kost €15,- Het bedrag voor de workshop is inclusief gebruik van materialen en een pakketje om mee naar huis te menen. Om de workshop te volgen is het niet nodig om vooraf materialen aan te schaffen. Tijdens de workshop kun je pennen en papier gebruiken en naderhand is er de mogelijkheid om diverse materialen aan te schaffen.  

 

Datum:24 oktober

Tijd: 14:00 - 15:30 uur 

 

Wil je bij deze workshop aanwezig zijn? Ga voor meer informatie naar www.delettertantes.nl of klik hier om direct een ticket te kopen.

olmenhorst twitter