Workshop : Stralen met een passende make-up stijl.

Herken je dat door een druk leven minder tijd voor jezelf overhoudt? Zou je graag leren hoe een dagelijkse make-up gemakkelijk en snel aan te brengen is? Vind je het lastig om een passende make-up aan te brengen? Wil je ervaren hoe make-up jou kan laten stralen? 

Tijdens deze workshop leer ik je simpel en snel jouw make-up aan te brengen. Je kunt ervaren hoe bepaalde effecten en manieren van aanbrengen het verschil voor jou kunnen maken.  En het zorgt voor twee uur ontspanning en tijd helemaal voor jouzelf.    

 

Inschrijven:

De workshop wordt gegeven in de Appelkamer op de prachtige locatie Olmenhorst. De workshop is op 24 maart en duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Koffie en thee wordt verzorgd. En er wordt lekkers bij geserveerd. De betaling van € 32,50 kan  ter plaatste worden gedaan. 

 

Wil jij je opgegeven per mail of telefonisch?

 

We weten namelijk graag vooraf wie er komt in verband met de groepsgrootte (info@justgoforfit.nl of 06-41130326).

 

 

Monique-Cecile Roelandt biedt ondersteuning aan vrouwen met een drukke leefstijl. Zij wil hen (weer) laten stralen. Zij heeft vele jaren ervaring met visagie. Vanuit haar opleiding en persoonlijke interesse werkt zij graag met duurzame en voor de gezondheid verantwoorde materialen. Een voorbeeld hiervan is dat ze een mineralen make-up gebruikt.  Naast make-up adviezen, ondersteunt zij vrouwen met een drukke leefstijl in het gemakkelijk en snel leren ontspannen, bewegen en zichzelf gezond voeden.

Activiteiten & Evenementen

 

Op ons landgoed kunt u terecht voor o.a.  

activiteiten tijdens feestdagen, 

het Bloesem festival,

de Appelparade (voorheen Voorjaarsfair),

zelf appels en peren plukken (Zelfpluk sept-okt),

mooie fietstochten,

wandelingen

en nog veel meer.....

 


 

 

olmenhorst twitter