Uitverkocht!

Deze workshop is uitverkocht. Wil je toch heel graag een workshop fotograferen volgen? Kijk dan eens naar de Workshop Basisfotografie.


Workshop basisfotografie: Kinderfotografie

Wil jij leren hoe je mooie, spontane foto's kunt maken van je eigen kinderen? Gewoon thuis of als jullie op pad gaan? Je hebt een mooie camera liggen maar je weet eigenlijk niet hoe hij werkt. Hij staat altijd in de automatische stand? Zonde! Wil je eindelijk leren hoe je camera werkt én hoe je foto's maakt met het WAUW effect?In de workshop basisfotografie voor beginners leer je alles over iso, diafragma, sluitertijd en compositie. Ook leer je hoe je het beste gebruik maakt van licht.
Benieuwd hoe ik mijn foto's maak? Ik ga je het vertellen! Ik ga mijn ervaringen, tips en trucs met je delen.


We gaan zowel in theorie als praktijk aan de slag op deze unieke en fotogenieke locatie. Voor deze editie nodig ik ook een paar leuke kinderen uit waarmee we goed kunnen oefenen. 


Er is volop ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Met een camera vol prachtige beelden en basiskennis over hoe je camera werkt ga je weer naar huis. Ik beloof het!

Kosten en reserveren:

De kosten voor deze workshop bedragen €115,- per persoon inclusief hapjes, drankjes en een boekje om alles nog eens rustig na te lezen.

 

Datum: 27 januari

Tijdstip: 12:00 - 16:00

Reserveren via: http://www.marjanoesterholtfotografie.nl/workshops/

 

Activiteiten & Evenementen

 

Op ons landgoed kunt u terecht voor o.a.  

activiteiten tijdens feestdagen, 

het Bloesem festival,

de Appelparade (voorheen Voorjaarsfair),

zelf appels en peren plukken (Zelfpluk sept-okt),

mooie fietstochten,

wandelingen

en nog veel meer.....

 


 

 

olmenhorst twitter