Workshops bij onze ateliers

De Olmenhorst steekt graag energie in het plezierig en verantwoord vermaken van kinderen. Naast alle kinderactiviteiten organiseren we regelmatig leuke kinderworkshops. Binnen en buiten, voor de creatieveling en de ontdekker.

 

Kaarsenmakerij Willemijn 

Bij kaarsenmakerij Willemijn kun je de leukste en mooiste kaarsen zelf maken! Tijdens je feestje maak je 2 kaarsen op ambachtelijke wijze, deze worden gevormd en gekleurd zoals jij dat wilt en deze kaarsen mag je uiteraard mee naar huis nemen. Je kunt een leuke cd meenemen zodat je tijdens het kaarsen maken naar je eigen muziek kunt luisteren of meezingen. Voor de jarige is er iets speciaals en een kadootje. Als je dit al eens gedaan hebt kun je een afdruk maken van je eigen hand, voor de stoere onder jullie, dit moet je wel even durven. Je moet dan met je hele hand in het kaarsvet,maar na ongeveer 5 keer dompelen heb je wel een heel bijzondere afdruk van je hand. Kijk op de website: http://www.kaarsenmakerijwillemijn.nl of tel: 06- 57320773 

 

Zijdeatelier Le Bonthi 

Bij Le Bonthi kunt u terecht voor een leuke kinderworkshop. Appels, bloesem, een hart of een ander motief; in het zijde-atelier van Leoni Bonnet schilder je iets moois op zijden stof. Als zijdekunstenares en docent vertelt Leoni graag van alles over technieken, kleuren en eigenschappen van zijde. Heus niet alleen voor meisjes...! Kijk op de website www.lebonthi.nl of neem contact op via telefoonnummer:06-53404168.

 

Linea Verde 

Bij Linea Verde kunt u het gehele jaar terecht voor allerlei leuke kinderworkshops. Wat dacht u bijvoorbeeld van bonbons maken, boltaartjes versieren, (spiegels) mozaieken of een memobord maken. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden! Voor meer informatie en inschrijven kunt u kijken op www.linea-verde.nl  

Companymap - Studio Kessler

Studio Kessler’s companymap workshops en roadmap-methodieken zijn state of art instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De formats van Companymap-Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak voor verandering. Companymap-Studio Kessler werkt nauw samen met een aantal dynamische instituten, waaronder het Future Centre van Rijkswaterstaat, Marc Lammers, De VU en de UVA.

Daarnaast maakt Studio Kessler cartografische kunst en levensloopkaarten in opdracht en visualiseert vergaderingen, en events. Het is een aanrader voor de talloze bruidsparen en jubilarissen die Olmenhorst bezoeken om zich te verdiepen in wat de studio voor hen te bieden heeft!

 

companymap.nl      studiokessler.com

Atelier workshop

Op het landgoed bevinden zich diverse prachtige ateliers en winkels. Zij verzorgen zelf allerlei workshops en activiteiten.

Inschrijven kan via de ateliers zelf. 

Klik hier voor een overzicht van alle ateliers en hun activiteiten.

Workshops

Culinair

Buiten

Voor kinderen

Arrangementen

olmenhorst twitter