Kookworkshops

Pure gerechten van de Olmenhorst!

 

Puur en eerlijk eten, daar houden wij van. In de workshop bereiden de deelnemers smaakvolle gerechten, zo puur en ambachtelijk als maar kan. In het bereiden van de gerechten is er volop aandacht voor de oorspronkelijke kleur, geur en textuur. Producten komen vers van het land, uit de boomgaard of de tuin. Alles in landelijke stijl gepresenteerd. Dat is wat wij puur noemen.

 

De leiding is in handen van onze chef-kok. Het culinaire geweten van Landgoed de Olmenhorst en chef-kok bij culinaire workshops en diners. ‘Tijdens de workshops gaan we heerlijke gerechten maken met een knipoog naar grootmoeders tijd. We zullen bespreken waar de gerechten vandaan komen en uitleg geven over de producten. '

 

Hoe intens proeven, ruiken, zien en voelen we eigenlijk?

Met de manier waarop we koken willen we graag de zintuigen van onze gasten aanspreken. Of het gaat om de diners, culinaire workshops of onze huisgemaakte producten, we stellen het in het teken van eerlijke en landelijke producten, bij voorkeur uit onze eigen Haarlemmermeer. Wat is er beter voor de zintuigen dan culinair genieten in de sfeer van een landgoed? Een prachtige oprijlaan, oude gebouwen, biologische boomgaarden. We ontsteken de fakkels en richten de workshopruimte sfeervol in. Zo draagt de natuurlijke omgeving van De Olmenhorst bij aan ieders beleving. In onze culinaire activiteiten gaan we zo veel mogelijk mee met de seizoenen, want op het landgoed is de natuur onze bron.

 

U kunt kiezen uit een aantal verschillende thematische workshops zoals; Italiaans, vergeten groenten, wild en koken voor de kerst.

 

Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte workshop te organiseren. Neemt u dan contact op met info@olmenhorst.nl.

 

Kosten kookworkshop voor uw gezelschap 

De kosten bedragen € 85,00 per persoon. We hanteren een minimum inschrijving van 10 personen. (prijzen incl. workshop, diner, bijbehorende wijnen en BTW). 

Reserveren?

Stuur een mail naar reserveren@olmenhorst.nl o.v.v. naam, adres, telefoon, aantal personen en naam workshop. 

 

olmenhorst twitter