Feestelijke opening van onze nieuwe horeca!

Je hebt misschien gemerkt dat we de afgelopen tijd druk bezig waren met verbouwingen in de Landgoedwinkel. Onze horecagelegenheid wordt namelijk flink uitgebreid en vernieuwd. Ook de winkel krijgt een andere vorm.

Op 29 april willen we je graag het resultaat presenteren tijdens een feestelijke opening. Omdat het horeca-gedeelte een prominentere rol krijgt vonden we de naam ‘Landgoedwinkel’ niet langer passend. We presenteren daarom ook een nieuwe- of eigenlijk oude maar bijzondere- naam! Martijn Kessler van Studio Kessler maakt hiervoor een nieuw bord. Na een korte toespraak van landgoedeigenaar Florian de Clercq zullen zijn kinderen het bord en de nieuwe naam onthullen.


We hebben deze dag niet zomaar gekozen: we vieren dan tevens de start van het seizoen!

Een groot deel van de 50.000 fruitbomen op het landgoed staan in deze periode in bloei en het landgoed kleurt dan prachtig wit en roze. Een unieke ervaring. Na de opening van de winkel organiseren we dan ook een rondleiding door de boomgaarden waarbij onze gidsen alles vertellen over de fruitteelt en de geschiedenis van het landgoed.


Graag zien we je op zondag 29 april vanaf 11:00 bij de ‘Landgoedwinkel’! Uiteraard krijg je een kopje koffie, thee of glaasje Olmenhorst sap en een stukje appeltaart van het huis!

 

Aansluitend op de opening organiseren we ook een speciale Aspergelunch tijdens de bloesem.

Activiteiten & Evenementen

 

Op ons landgoed kunt u terecht voor o.a.  

activiteiten tijdens feestdagen, 

het Bloesem festival,

de Appelparade (voorheen Voorjaarsfair),

zelf appels en peren plukken (Zelfpluk sept-okt),

mooie fietstochten,

wandelingen

en nog veel meer.....

 


 

 

olmenhorst twitter